"Ne smeta mi da budem Vučićev "omiljeni opozicionar"

* Ne bih imao ništa protiv da budem po medijima i da mogu da govorim o evropskoj Srbiji
RAZGOVOR: Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Na moju veliku zalost,(i ne samo moju,pitajte Branislava Lecica,Nikolu Samardzica,Nenada Prokica i mnoge druge),odavno sam uvideo da "nisi gadljiv" na mnogo stosta !!!!

  2. Dosta je bilo i Demokratska stranka su jedine stranke koje poštuju vrednosti iza kojih stoje. Ostale stranke kao što je kvazi Liberalno Demokratska stranka apsolutno nema nikakav kompas. Čeda može sa svima u koaliciju.

    Vučić svojom 5godišnjom medijskom kampanjom bez prestanka je isprao mozak ljudi i kreirao je javno mnjenje po svojim potrebama.

    Liberalno demokratska stranka je toliko liberalna da može i diktatora da podrži i ne vidi tu nikakav problem.
    To što mali Čedica zamišlja kao liberalno se zove oportunizam bez ikakvog poštovanja vrednosti i načela za koje se zastupa, pa zato će i nestati sa političke scene. Tužniji su mi "intelektualci" koji mogu da podržavaju večnog predsednika stranke bez dana radnog staža koji je sada u vlasništvu svega i svačega po Srbiji i ako nije nikad radio niti zaradio pošteno bilo šta. Mislim da je tu koren problema. Posebno bih istakao Biljanu Srbljanović najveću moralistkinju države Srbije koja podržava Čedimira sve vreme.

  3. "Naravno da se borim da budem u Vladi Srbije, jer odatle može da se radi."
    TAČNO, ALI, G. VUČIĆU NE TREBAJU PAMETNIJI OD NJEGA!!!
    Pozdrav iz Banata!

  4. Pa dobro …vreme je da promeni titulu. Mada ce on uvek biti nosilac politicke bele liste…neka ga malo i ovako.

  5. Milosevicev omiljeni opozicionar bio je Vojislav Seselj. Vucic se nije izjasnjavao ko je njegov omiljeni opozicionar, ali po svemu sudeci i njemu je omiljeni opzicionar, takodje Seselj /sluzi mu da iz predsednicke trke izbaci Tomislava Nikolica/. Znaci, Cedomire Jovanovicu, dzabe se trudite.Mesto omiljenog Vucicevog opozicionara je vec zauzeto.

  6. Čeda je skontao ko kosi a ko vodu nosi i ne želi da do penzije bude u opoziciji a ima dosta istih ideja kao i Vučić.

  7. Ja ne mogu da verujem da sam ikad mislio da ti možeš da naslediš Zorana i da sam glasao za tebe. Postao si političar koji štiti svoj biznis po svaku cenu. Jadno. Nadam se da na sledećim izborima LDP postaje vanparlamentarna opozicija, pa onda budi omiljeni vanparlamentarni opozicionar – večno.

  8. Anti LDP@ Čega se plašiš, zašto se nisi predstavio, da bi čitaoci znali da li si autentični komentator ili član podrivačke ekipe angažovane od strane "prave" opozicije sa zadatkom da se planski diskvalifikuje jedan ugledni politički lider. Tebi i tvojim nalogodavcima smeta Čedin svestran i realan pristup društvenim problemima. O njegovoj veličini govore činjenice da on hvali vladu i opoziciju za dobre odluke i stavove, ali ih oštro kritikuje za pogubne poteze i štetne političke stavove. To je za svaki respekt. Da bi se tako delovalo za to treba znanje, talenat za govorništvo i inteligencija. Čeda sve to poseduje i eto razloga za neskrivenu zavidnost i besomučno omalovažavanje.

  9. Kad je jutros je televizija N1 prenela ovaj vaš tekst u elektroskom izdanju, kad sam pročitala objavljene komentare, ja sam se prenerazila. Od 7o komentara, najveći broj je bio pun uvreda, podvala i omalovažavanja Čedomira Jovanovića, lidera LDP. Kad sam videla da ti komentari dobijaju po 150 pluseva, to je bio za mene očigledan dokaz da se protiv ovog političara vodi prava hajka. Meni to upravo jasno govori da su se partije na vlasti ali i u opoziciji uplašile Čedinog principijelnog političkog delovanja!

  10. @ Anti LDP Mnogo si promašio kad si napisao da LDP nema kompas. Ova partija je pre nekoliko godina iznela svoj program u Povelji "Preokret". Ona se tog programa drži do danas. A tvoj omiljeni Dosta je bilo nema ni partiju iza sebe kao ni Janko Veselinović ni Zoran Živković. Jadna mi je to "prava" opzicija, kako se predstavlja!

  11. Vučić je sigurna kuća za sve one koji su opljačkali Srbiju. Da budeš do kraja siguran učlani se u SNS.

  12. LDP je vec tri godine zvanicno u vladi Srbije. Potpredsednik LDP Zeljko Ozegovic je clan vlade, drzavni sekretar i zamenik ministra drzavne uprave. To nije profesionalno mesto, nego funkcija na koju postavlja iskljucivo vlada po politickoj liniji. Obicna cinjenica. Takva mesta imaju i SPO i NS, Nemaju ministre kao ni LDP ali su deo Vlade i deo vladajuce koalicije

  13. Raduj se Čedo izborima…reklamiraj se! Vrediš, znaš, možeš! Furaš lepo taj fazon…nešto k““o filozof, pa eklektika, pa fol "konstruktivna" kritika, pa fajt sa opozicijom…misliš vreme radi za tebe…zaboraviće se tvoja burna prošlost, pa rezerva za podršku vladi…pa malo uvlačenja i…

  14. Као Вук Драшковић за Слободана Милошевића. Док му је он био главни конкурент није имао о чему да брине.

  15. "Vucicev" si 100%, "omiljeni" 50% (mrtva trka izmedju Vojvode i tebe), a opoziconar si 0%.
    Sto se tice naziva stranke, kada je on bio problem za bilo sta u Srbiji? LDP je toliko liberalan koliko je SDPS socijaldemokratski. Znaci, ne bas 0%, ali ne vise od 0,02%.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.