"Ne znam da li su napadnuti novinari, ali se izvinjavam"

Ostavite komentar


  1. Možda i jesu napadnuti novinari, možda i nisu, ko će to znati, u svakom slučaju razumem revolt naroda jer ti novinari uglavnom baljezgaju po svojoj državi, uglavnom nema nikakvog objektivnog izveštavanja u njihovim člancima i reportažama.

  2. pa " ne znam " ni ja , ali je napad na novinare krivicno delo

  3. Treba detaljno ispitati ovaj slučaj, moje mišljenje je da je napadač namerno došao da to uradi jer mu je namera da po svaku cenu naudi Vučiću!

  4. Izmišljene priče se pokušavaju širiti Srbijom o nekakvom napadu a da ga je bilo pa valjda bi prijavili ga u MUP!

  5. Ma nije Vučiću, to su se tvoji simpatizeri svađali sa pokretnim stepenicama u Bezistanu, koje su ko za baksuz po njihovom viđenju išle u pogrešnom smeru na gore a oni želeli da se spuste dole, da se sklone sa jakog Sunca koje ih je nemilosrdno pržilo dok su čekali da predstava počne.

  6. Na celo drzave je Vucic dosao itekako zasluzeno,jer u svakoj situaciji izrazava postovanje i stabilan karakter i opravdava poverenje gradjana Srbije.

  7. Bezvez je ispalo, niko nikom ne moze da preti i da napada ukoliko on radi odgovorno svoj posao.Covek se izvinio, i ako nije imao realno potrebe.

  8. Objavili ste 10 komentara,i svih 10 su botovske parole bez smisla i sadržaja koje karakteriše identičan stupidni šablon,poltronsko divljenje velikom vođi i elementarna nepismenost. Ako nastavite s ovakvom praksom i dalje,veoma brzo ću deinstalirati vašu aplikaciju iz mojeg telefona. Hvala !

  9. Molim nekog da odgovori odgovorno, može i Draža, da li je zaista tačna Vučićeva tvrdnja da nijedan napad nije prijavljen policiji? Ako nije, zašto nije? Ne mislite li da je pogrešna praksa ne prijavljivati napade na novinara?

  10. I sam predsednik je rekao da ne zna da li su napdanuti novinari i izvinio se ako slucajno jesu. Tako to rade kulturni ljudi. Svaka cast predsednice.

  11. Istraga ce utvrditi da li su napadnuti novinari i ko ih je napao i zasto te napade nisu prvo prijavili policiji.

  12. Svaki verbalni ili fizicki napad na bilo koga je za osudu, narocito ako su u pitanju novinari. Usvakom slucaju, Vucic se izvinio za nesto za sta nikako nije kriv, a to je gest ljudskosti.

  13. Vrlo je moguće da je neka nameštaljka za Vučića, novinari to vrlo dobro umeju da odrade. Samo im okreneš leđa i već si na tankom ledu. A ako je stvarno bio napad onda nije u redu, lepo je što se izvinio bio kriv ili ne.

  14. Koliko sam razumela samo se pretpostavlja da su napadnuti…tako da dok se ne utvrdi činjenično stanje ne možemo nikog osuđivati.

  15. Nemoj da se izvinjavas, nego da nasilnici odgovaraju za nasilje koje su izvrsili. A sto bi se i izvinjavao, pa nisu valjda to neki tvoji nasilnici koji su pogresno shvatili tvoja uputstva…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.