Ne znam detalje, ne mogu da komentarišem

Američki ambasador o izjavi Aleksandra Vučića da je neko iz vrha srpske policije dostavljao važne podatke obaveštajnim službama i ambasadorima

Ostavite komentar


  1. Амбасадор СКОТ био у Ужицу-Ужичани захвални амбасадору СКОТУ на донацијама… Само, ни Ужичани а ни амбасадор СКОТ не казаше колико су САД – чији је амбасадор СКОТ – уништили инфраструктуре у Ужицу и целом Златиборском округу, то ваљда није у реду сада када им СКОТ у валов убације помије од неколико милиона долара. Ах, да, овај СКОТ рече да је прочитао изјаву српског Премијера и да, јадан, не зна ко бИ од многих скотова могао да вршља по Србији и краде безбедоносне податке уз помоћ полицијских функционера… Е, СКОТЕ, СКОТЕ, одавно смо те прочитали још 1999. када си нас, СКОТЕ ти и многи амерички скотови,, бомбартовали!

  2. Naravno,trosicemo americke i EU pare i traziti da nas postuju ali necemo reci sta smo sa Rusima slali u Siriju iz Nisa.Mozda ni mi ne znamo,posto Rusi rade sta hoce.Za to vreme ce nam Rusi prodavati sve skuplje nego ostalima a mi im necemo uvesti sankcije po cenu sopstvene propasti zato sto su dobri i vole nas.
    Ko je ovde lud,a ko zbunjen?

  3. Cim nece da komentarise ,znaci nesto zna ,nemora da kaze nasa Drzavna bezbednost ce saznati.

  4. Amerika spijunira sve zemlje na svetu tako da ovo nije nista ni cudno a ni alarmantno a drago mi je da su ga uhvatili nasi.

  5. To sto se americki ambasador Skot pravi neveset, kao eto on nema pojma o cemu se radi tek je kao jutros procitao ne pije vodu, itekako je on obavesten. I laiku je poznato da naravno Skot nema komentara jer sigurno nece priznati da u Srbiji ima americkih obavestajaca, u nasoj drzavi.

  6. Znaš ti odlično sve detalje, samo ne smeš da kažeš da te neko ne bi otkrio da si i ti umešao svoje prste u sve što se dešava.

  7. Postovani Ambasadore, zar je moguce da Vucic ima bolje saradnike i savetnike od Vas ? Da Vucic u svakom trenutku ima prave informacije, a nebrojeno puta smo se uverili da poseduje i fotografsko pamcenje. Podelite packe vasim saradnicima i savetnicima zbog ovog propusta i drugi put neka vas na vreme obavestavaju.

  8. Skot je najverovatije upoznat sa detaljima. Po svemu sudeci sve oni znaju dok je ovakvih kao uhapseni iz UKP.

  9. Postovani Ambasadore, zar je moguce da Vucic ima bolje saradnike i savetnike od Vas ? Da Vucic u svakom trenutku ima prave informacije, a nebrojeno puta smo se uverili da poseduje i fotografsko pamcenje. Podelite packe vasim saradnicima i savetnicima zbog ovog propusta i drugi put neka vas na vreme obavestavaju.

  10. Razumem gospodina što ne želi dakomentariše ovaj slučaj , ali ne verujem da ništa nije znao o ovo znao.

  11. VB; Za vašu informaciju Srbija ništa ne radi sakriveno.Srbija je javno poslala humanitarnu pomoć građanima Halepa i to nimaju razlog da bilo od koga kriju.

  12. Zna taj Skot sve,sva obaveštajna aktivnost potiče iz ambasade SAD-a,tako je u svim zemljama gde imaju ambasade.

  13. Nisam ni očekivao da američki ambasador kaže da je upoznat sa ovom temom i da u tome ima učešća. Logično.

  14. I da nije novina, ambasador bi bio skroz neobavešten. Ne znam, ali skeptik sam po tom pitanju onako baš svojski!

  15. Nadamo se da ce nas u dogledno vreme ambasador obavestiti da li njegova ambasada ima sa ovim slucajem.?

  16. Овај (за удворичку редакцију не СКАТ) него по правопису СКОТ, необавештен је ко Коштуница доктор Војислав и наиван ко париска собарица. Што би рекли стари Латини Nomen est omen – у имену је знак. Шта очекивати од СКОТА!

  17. Нешто ме је овим одговором амбасадор Скот потсетио на Коштуницу. Није ни чудно, пошто је Коштуница у Сегедину завршио њихов курс како срушити легитимну власт и покорити земљу.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.