Neće biti „izvlačenja ušiju“ ali će poruke biti jasne: Šta očekivati od posete savetnika državnog sekretara SAD Beogradu?

Ostavite komentar


  1. ZSO se mora primeniti samo na osnovu onog sto je potpisano u Briselu. Ukoliko Amerika podrzava da se primenjuje nesto sto nije potpisano kao takvo zbog nekog ustava tzv. Kosova, onda nema razloga ni Srbija da se pridrzava drugih elemenata Briselskog sporazuma, jer je dosta toga u nesuglasju sa srpskim ustavom i mogu se neke mere koje smo primenili revidirati ili povuci iz upotrebe.

  2. Ako pogledate svoje tekstove, „političke analize“ i „predvidjanja“ koja ste objavljivali u prethodnih par godina, i ako to uporedite sa faktičkim stanjem na terenu videćete da se vaša „istina“ poprilično razlikuje od stvarnosti.

  3. Они очекују оно што су чинили против Срба протеклих више од 30 година.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.