Nema niti će biti sličnosti u stavovima demokrata i SNS

Predstavnici obe struje u Demokratskoj stranci za Danas oštro kritikuju izjavu ministarke da kao deo vlasti sprovodi politiku DS

Ostavite komentar


  1. Koje bre struje??? Samo tražite razlog da afirmišete bivše članove DS! Juče Lutovac luta… danas ovo…
    A ispod POMOZITE DANAS!
    Pa nek vam Lečić pomogne!
    P. D. Nisam član DS nikad bio i neću biti…

  2. Ko gubi ima prava i da se ljuti. Tako da Demokrate koje ne mogu ni unutar sebe da se dogovore o demokratskoj proceduri i izboru novog rukovodstva, mogu Gordani Čomić samo da pljunu pod prozor.

  3. Gospođo Rakić stvarno bi trebali malo da radite na svom izgledu.Ne želim da vas vređam.Mnogi će vas pogledati i kad vas vide tako nesređenu neće ni čitati šta ste rekli.
    U politici morate ostaviti utisak i svojim izgledom.Bez uvrede ali izgledate kao da ste upravo sa IVKOVE SLAVE.Još jednom se izvinjavam ako sam vas uvredio.

  4. …e vi iz Danasa kad objavite stav DS-a, negde u Pelagoniji crkne pingvin. Postoje razne struje Golfska, Humboltova….
    U DS nema struja, u DS su ljudi koji se zalažu za poštovanje zakona, procedura, morala koji su u interesu ovog društva i njegovog napretka pa i vaše kuće, a u “struji“ su pokisli pingvini…

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 10

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.