Nemački mediji: Zašto srpski nacionalisti ne vole Bajdena

Ostavite komentar


  1. Sigurno da je mogao da predvidi unapred kad su oni organizatori i Srebrenice, Kosova i ostalih zlodjela sta napravljeni u bivsoj Jugoslaviji SMRT FASIZMU SLOBODS NARODU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Trampa vole nacionalisti, ljudi svih vera i nacija, ne vole ga samo radikalni ekstremisti bilo koje vere, partije, nacije jer nije u skladu sanjihovom satanskom naukom

  3. 1. U Srebrenici nije sproveden genocid nego masovno ubistvo i etnicko ciscenje
    2. Vucic u svom poslu ima apsolutnu podrsku „zapada“

    1. “ U Srebrenici nije sproveden genocid nego masovno ubistvo i etnicko ciscenje“
      Aha! Onda je ok to sto se desilo…

    2. @dule***Za koje delo je osuđen Radislav Krstić,Ratko Mladić,Radovan Karadžić? Pitajte Teodora Merona.Šta je etničko čišćenje nego genocid?Pročitajte pravnu definiciju genocida!

  4. Pa sa ovim predviđanjem i vidovitosti babe može se vidjeti da je sve bilo iscenirano i unapred pripremljrno Nije on bog pa da zna štaće biti Sve su to moćnici režirali

  5. Osecam se porazeno.Bio sam uveren da su nasi tabloidi i nasi Tarabici jedinstveni i bez konkurencije.Ovako izgleda da gubimo primat i tamo gde smo mislili da suvereno vladamo.

  6. Ово није ни за основце. Видовити Бајден у два наврата, за Србе се користи термин националисти а остали су доказана невинашца, Вучић је донекле функционалну демократију претворио у председничку демократију… и онда се питају зашто Срби не воле не само Бајдена него целокупну мантру о ЕУ и тзв. међународној заједници

  7. Bajdena ne vole ni srpski liberali, zato sto podrzava i zastupa stavove „onih drugih“ nacionalista na Balkanu.

  8. Redakcija Danasa jedva ceka da objavljuje ovakve vesti, srbomrsci. Procitajte malo istoriju, napravite istrazivanje sa narodom koji je ziveo u Kravici (mesto kraj Bratunca), i nekada napisite kako je vodja bosanskih muslimana Naser Oric licno izdao naredjenje o pokolju Srba. Samo u Kravici je ubijeno oko 4 hiljade Srba, a da ne pricamo dalje. Nikada to u svom listu niste spomenuli, niti zelite da se objektivno bavite ovim stvarima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.