Nemački stručnjak: Isporukom raketa Kosovu, SAD poručuju Srbiji da nije pouzdan partner

Ostavite komentar


  1. Ubrzale se RESENJA za Kosovo. Gde je Zvonko Veselinovic i da li ce da odgovara za ovu tragediju pogilih mladica, ova vlast je nesposobna ili izdajnicka.a mozda i oboje.

  2. Mislim da im je bolje trenutno da razmišljaju o Nemačkoj, pošto je u veoma velikim problemima, za to mogu da se zahvale svojim prijateljima Americi…

  3. Ma daleko od pouzdanog i ozbiljnog partnera… Ne može se na dve stolice jednim du_etom… Tačnije ruska fotelja , američki tabure… I tako decenijama i uvek pogubno po Srbiju… Moglo bi za promenu da se digne du_e iz te usmrđele fotelje i dase malo izađe u evropu… Bar da probamo da živimo u civilizovanom društvu… Da vidimo kako izgleda vladavina prava… Pa ako je toliko loše, nazad u crvenu fotelju, da se usmrđava za vjek vjekova… Jer kako kaže srpska stara izreka: „e zato“

  4. Свако зна да Америка није никада никоме била поуздан партнер, кога брига шта они мисле и поручују

  5. Srbija a to je Vucic je pouzdan partner zapada,pogledajte sta je On diplomatski dao sve Kosovu a za uzvrat nije dobio nista za te jadne Srbe naKosovu.Amerika nije neko kome se moze verovati,jer ako ispunite sve sto ocekuju opet ce ucenjivati drugim stvarima i raditi sta hoce mimo dogovora.

  6. Amerikanci pojačavaju svoje geostrteške pozicije u ovom delu Evrope zbog narednih sukoba koje očekuju ili izazivaju a radi održavanja narativa super sile koji je itekako narušen. Treba im muslimanska komponenta koju gube u svetu. Dobrovoljci za njihove interese. Vrlo brzo će naoružati i Armiju BiH za isti cilj. Srbija na žalost,zbog bombardovanja 1999. ne može u NATO i onda se stiču osnovni uslovi za nove sukobe. Amerikanci ne žele mir u svetu jer im ne odgovara. Da li se zna da Amerikanci od II svetskog rata nisu imali nijedan dan u godini a da nisu negde,,humanitarno,,intervenisali.

  7. Kao prvo to oruzje jos nije stiglo i prvo treba da prodje Kongres, kao drugo, za promenu, mogli bi da nadjete neke objektivne i relevantne sagovornike a ne pristrasne botine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.