Nenad Hadži Maričić na protestu „Srbija protiv nasilja“: Nećemo budućnost naše dece prodati za 10.000 dinara 1Foto: printscreen / N1

„Dragi ljudi, neću vam danas dugo govoriti. Nema vremena za duge govore, predugo smo čekali. Danas hoću da vas pozovem, da nikada ne zaboravimo da nas je danas okupila velika tragedija, prekinuti dečiji snovi, borba da sva deca sigurno odrastaju i da nijedan roditelj sa strahom ne ispraća dete u školu“, poručio je glumac Nenad Hadži Maričić na šestom protestu „Srbija protiv nasilja“.

„Gladni smo i žedni empatije, života bez straha, pa zar iko može da pomisli da ćemo budućnost naše dece prodati za 10.000 dinara?“

Nećemo odustati, poručio je Hadži Maričić, dodajući da je ovo zajednička borba za budućnost svih nas, zahvalivši se prisutnima što su deo toga.

Maričić je dodao da je društvo predugo ćutalo i da su posle tragedije strpljivo šetali i čekali da se ispune zahtevi protesta.

„Danas hoću da vas pozovem da nikada ne smemo da zaboravimo šta nas je ovde okupilo. Okupila nas je velika tragedija i prekinuti dečji snovi. Borba protiv nasilja i nepravde, borba da ova zemlja bude siguran dom za sve, da sva deca mogu bezbedno da odrastaju“, istakao je Maričić.

„Pa zar mnogo tražimo“, pitao je Maričić, na šta su okupljeni odgovorili zvižducima.

Sve informacije o šestom protestu „Srbija protiv nasilja“ pratite u Danasovom BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari