Nenad Popović za Danas: Ne odričemo se svoje politike

Ostavite komentar


  1. Šta kaže ministar ne znam čega- a ne zna ni on, “ mi znamo koliko vredimo“.
    Misli u € , ili? Ako misli u glasovima, hajde „ministre“, smanjio ti „prijatelj“ cenzus…

  2. Bas bi mi bilo drago da saznam o kojoj se politici radi od koje se Nenad Popovic ne odrice.Nemam nista protiv sto navedeni gospodin obozava humor.

    1. On je tu iz razloga širenja sovjetoruske agenture po zarobljenoj Srbijici.

  3. Kosovo jeste autonomno što ga svrstava u nezavisno preko 79 godina. Srba nema u metohiji kao pre i tada smo bili manjina. Da nece neko da sacuva Kosovo kroz stvaranja prvi put asimilacije šiptara i propagiranje mešovitih brakova??? Iako je većina albanaca rođena sa zdravstvenim posledicama od incesta unutar porodicne loze, zbog specificne religije o čemu Mensa i SZO imaju elaborate i dokaz publikovan na 1000 sajtova, da im je IQ ispod Srpskog, evropskog iliti onog sto smatramo prosekom inteligencije u svetu.

    Zašto je razvoj srbije izdaja? Izdaja kojih ljudi, kojih građana?

    U NATO možemo da uđemo i ne moramo. Dobijamo svejedno ušli ili ne, jer za početak je to veliko tržište za namensku industriju koje vodi u stvaranje evropske vojske kao jedne institucije unutar EU ka kojoj težimo sa maksimalnim pravom. Ja sam za neutralnost lično!
    Sankcije Rusiji treba da se zavedu, ali ne ove američke već lično Putinu i vladi jedinstvene rusije jer au postali teroristicka organizacija u Rusiji za Ruski narod, praktično je Putin poceo da se ponasa kao Hitler, promjenio ustav i omogucio dozivotnu vlast jedne osobe!!!! samo jos Poljsku da napadne i krece rat. Zašto ne vrati deo kazakstana gde su Rusi vecina? Zasto au oni manje vazni od Krima ili dela Estonije… Znaci Hitler je bio takav idiot!

    Popovićeva politika, uz duzno postovanje prema poslaniku, ipak nije nacionalna i tradicionalna. Vec mnogo socijalisticki tradicionalna.ne prepoznaje nacionalne interese. A ovi gej parovi po pitanju usvajanja dece stvarno nemaju veze sa nacionalnom politikom ili pitanjem koje bez referenduma. To je ipak pitanje gde narod gradi i odrzava porezom prava dece bez staratelja. Tu stvarno nema pravo neka n.v.o. ili udruzenje gejeva da trazi nesto preko reda!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.