„Neophodna saradnja sa SAD u suzbijanju narkotika“

Ostavite komentar


  1. Srbija mora da saradjuje sa drugim zemljama pa i sa SAD kad je bezbednost gradjana u pitanju i suzbijanje organizovanog kriminala i terorizma

    1. Једино у сарадњи са Америком може се сузбити производња и продаја наркотика, пошто су они највећи произвођач и главни дистрибутер. Производња мака у Авганистану је била потпуно обустављена када су том земљом владали талибани, али доласком Американаца производња хероина је десетоструко порасла у поређењу са стањем пре талибана. Снабдевање Европе и САД хероином препуштено је Албанцима, што је један од разлога успостављања мафијашке лажне државе „Косово“ под америчким патронатом. Слична је ситуација и са јужноамеричким кокаином, који највећим делом долази из Колумбије, земље под потпуном америчком контролом.

  2. Zajednickim snagama je uvek sve bolje, brže i jače. Prodaja narkotika se drastično smanjila ali ima tu još da se radi.

  3. Najvažniji je naš rad i predanost u obavljanju svog posla. Amerika podržava ali ne vidim preteranu zainteresovanost za naš MUP.

  4. Kakav izgovor za pokusaj Vucica da ostane dozivotno na vlasti. Sve dok CIA koristi kokain da se bori protiv socijalizma u Latinskoj Americi, bice kokaina, sve dok holivud koristi kokain, bice kokaina, sve dok srpska i crnogorska tajna sluzba i policija uzima lovu od kokain uvoznika, bice uvoza kokaina. Srpska i crnogorska tajna sluzba i policija su glavni krivci za postojanje kokaina u Evropi a videli smo da su policajci odbranili Kosmajca od Vucica, ne moze da se hapsi ako nisi promenio policiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.