Branimir Nestorović i „Mi – snaga naroda“ izlaze na beogradske izbore 2. juna, ali imaju uslove

Ostavite komentar


  1. Postovana Gospodo iz Mi snaga naroda, valjda su neki od vasih clanova gledali igrokaz sastanka vlasti i opozicije i sta je od toga igrokaza ispalo. Zasto vi mislite da cete dobiti bolje uslove za izbore kada vlast ocigledno nema nameru da primeni bilo sta bitno od Odira ili EU preporuka a neke lice na obavezujuce. Ali mozete da probate a ako nastavite znaci da ste podrska SNS bili i ostali. NAPREDNO. Ziveli

  2. „Mi želimo da izbegnemo da strani zahtevi ovde odlučuju a ne naši zakoni, iako ih ni sama vlast ne ni izbliza ne poštuje koliko je potrebno“, kazao je Pavić.

    Tipični naZadni narativ. Srbija je član OEBSa i ODIHRa, i sramota je da su uopšte od nas zahtevali da se ostvare ELEMENTARNI uslovi za demokratske izbore, jer se to u Evropi u 3. deceniji 21. veka podrazumeva.
    Dakle ne postoje nikakvi „ultimatumi“, postoji samo teška bruka i sramota, bruka i sramota ovog besramnog režima.

  3. E ovo je opozicija…a ne babe u crnom i sudske musterije…nego ljudi od karijere, znanja i zvanja

  4. Nedostatak potpisa popunjavaju na licu mesta,u opštini,članovi SNS,kao za prošle izbore,istina polako isplivava

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.