Niko se u Srbiji nije odmetnuo u hajduke, pa da ne može da bude pronađen, kažu za Danas u centrali Ujedinjenih regiona Srbije u Beogradu povodom navoda Agencije za borbu protiv korupcije da je član Predsedništva URS Boško Ničić odbio da primi obaveštenje o pokretanju postupka protiv njega zbog sukoba interesa.


U URS naglašavaju da ne postoji „nijedan razlog da ne veruju Ničiću, koji je izjavio da niko nije pokušao da mu uruči dopis Agencije“.

Ničić, gradonačelnik Zaječara i narodni poslanik, navodi za Danas da „pet godina nije menjao mesto stanovanja i da ga je lako pronaći“.

„Ukoliko mogu da dokažu da je poštar bio pred mojim vratima i da nisam želeo da primim pošiljku, spreman sam i da podnesem ostavku na funkciju gradonačelnika i da se odreknem mandata u Narodnoj skupštini. Nadležni iz Agencije su mogli da mi pošalju obaveštenje i na adresu gradske uprave u Zaječaru i da me o tome obaveste telefonom, jer su me više puta kontaktirali tokom mog prethodnog mandata radi različitih provera“, poručuje Ničić.

Ničić naglašava da je „ako treba spreman da i lično ode u Agenciju i preuzme taj dokument“ i tvrdi da je „nekome na meti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari