Nikezić: SSP najozbiljnija opoziciona stranka, to će pokazati i u Skupštini Srbije 1foto (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ/MO)

Funkcioner Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić izjavio je danas, govoreći o pisanju medija da se u analizi Evropske obaveštajne službe predsednik SSP Dragan Đilas pominje kao „trojanski konj“ u opoziciji, da je SSP najozbiljnija opoziciona stranka.

U tom dokumentu, u koji je uvid imao Radio slobodna Evropa, kako su preneli mediji u Srbiji, Đilas je označen kao „trojanski konj“ koji izaziva razdor među opozicijom.

Nikezić je u razgovoru za Njuz maks adriju istakao da je SSP danas posle podne uputila dopis komesaru za spoljnu i bezbednosnu politiku Evropske unije Žozepu Borelju s pitanjem da li je taj dokument autentičan.

On je istakao da je SSP najozbiljnija opoziciona stranka i da će to pokazati i u Skupštini Srbije.

Ranije danas predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić oglasio se na tviteru i naveo da ne zna da li je tačno to što se u navodnom izveštaju kaže za druge opozicione stranke, ali da Narodna stranka neće „šurovati sa režimom“.

„Mi sa režimom šurovati nećemo – zarad evropske budućnosti, spuštanja tenzija u društvu ili uz neki treći izgovor. Mi držimo reč“, naveo je Jeremić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari