Nikodijević: Smešno je reći da smo se uplašili protesta

Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" tvrdi da se sednica Skupštine grada odlaže zbog straha Siniše Malog od okupljanja

Ostavite komentar


  1. Deco gledajte kako vam se smeju, pa drugi put da izađete na dan glasanja i glasate da im vidimo leđa. Da ih ni milion mrtvih glasača ne mogne spasiti.

  2. A šta sa "doktoratima", fakultetskim diplomama Niole i njegovog mentora Aleksandra Antića? Pitanje za Poverenika za javne iknformacije, tužilaštvo.
    Zato mislim da WIHOVA muzička fontana treba da svira iključivo posmrtne marševe

  3. Боже сачувај да се ви плашите! (Ви се апсолутно ничега не плашите!)

  4. nikodijević je mlad, bahat i arogantan, sve je to razumljivo…takkav je bio i ružić onomad, 5-og oktobra…ako se malo prati istorija, zakon akcije i reakcije, 6-ti oktobar vreba…dačić zna.

  5. Prestanite da se bavite sobom. Šta mene briga šta je Vama i ostalima iz gradske vlade smešno?! Počnite da radite ono za šta vas svi mi plaćamo! Kako smete da ostavite deponiju u Vinči danima da smrdi i truje ljude??? Zašto bacate naše pard na kupovinu najlon-fontana sa sajta? Zašto ste raskopali pola grada? Kada ćete nešto završiti? Vaše je da se bavite komunalnim problemima i da ih rešavate, a ne da se slikate po medijoma i prosipate demagogiju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.