Nikola Dašić: Slučaj Novice Petrovića je politička kampanja u kojoj je zloupotrebljen sindikat 1Nikola Dašić Foto: Grad Kragujevac

U slučaju zaposlenog u gradskoj upravi i sindikaliste Novice Petrovića nije bilo nikakvih pritisaka, tvrdi predsednik Privremenog organa grada Kragujevca Nikola Dašić.

Petrović je u utorak u obraćanju medijima rekao da je dobio premeštaj na udaljeno i radno mesto sa lošim uslovima, jer je kažnjen što je odbio da sakuplja „kapilarne“ glasove za Srpsku naprednu stranku (SNS).

Predsednik Privremenog organa grada Nikola Dašić rekao je da je Novica Petrović još uvek član SNS, ali da je „svojom voljom na drugoj odborničkoj listi za predstojeće izbore“, prenela je večeras Televizija Kragujevac.

„Samim tim, cela priča se svodi na političku kampanju u kojoj je zloupotrebljen sindikat“, ocenio je Dašić.

On je dodao da je u izbornoj kampanji sasvim legitimno da svaka stranka mobiliše svoje članstvo u želji za što boljim rezultatom.

Dašić, koji je i poverenik Gradskog odbora SNS u Kragujevcu, naveo je da ta stranka „ne vrši nikakav pritisak na birače, jer bi takvim činom sami sebi naneli štetu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari