Nikola Jovanović ne prelazi u SSP

Audio-snimci doskorašnjeg funkcionera Narodne stranke neće narušiti jedinstvo Udružene opozicije Srbije, poručuju sagovornici našeg lista

Ostavite komentar


  1. Bilo je vec i ranije komentara o katastrofalnom odbiru kadrova,saradnika…i posledicama…Koje li je „vizije“,imao Djindjic 2000 te..kad su kljucni ljudi,koje je licno postavio bili Janjusevic,Kolesar,Beba,Ceda Chada..Sinisa Mali.u prikrajku i Vesic????Ili koji je „vizionar“bio Tadic,lansirao Trivanku,Dulica,Sapica,Krstica…ali i Jeremica..plejadu likova koja sada verno sluzi Vucicu i satire Srbiju…i tu stizemo na Nikolu..kao taz „ucinak“,mudrosti“vizionara“….A tek o Vucicevim favoritima od Krstica,Raduleta,Brnabe i galerije likova plus svi ovi preletaci…Propast je totalna..i mrtav ugao za izlaz iz vrtloga neznanja,mediokriteta..i indukovane korupcije..Dugo traje,drzava ubedljivo najgora u Evropi..u svemu

  2. Iskreno, ovaj gospodin mi nikad nije delovao naročito pametno i utoliko je začuđujući njegov “uspon“ na opozicionoj sceni. To dokazuje i ova kafanska afera koju mu je Služba podmetnula…

    1. Ko radi, taj greši. Nesporno je da je Jovanović mnogima zasmetao, zato je i namešten. U svakom slučaju, mizerna su prisluškivanja Narodne stranke svojih bivših članova. Šteta, dosta su obećavali, sada se raspadaju.

    2. Jovanovic je u rangu Djurica iz SNS-a i oduvek mi je bilo cudno otkud on tako visoko politicki da je dogurao.

  3. Bog zna kakve i čije snimke (audio ali i video) oni sve poseduju. Ovo je pokazna vežba šta može da se uradi proturanjem jednog takvog u javnost

  4. Koga vi više zanimate, pojavio se konačno nov čovek, moj glas za dr. Dejana Žujovića!

  5. Jovanović nije vredan pomena izopstiti ga iz politike i društva. Opozicija mora biti jedinstvena da slomi režim sns,procesuira pljačke i dozivotna za rak ranu Srbije.

  6. Jedan lopov manje više ne menja ništa.. Trula elita uz pomoć stranaca će još dugo prliti zemlju Srbiju. A možda i nestanemo ko narod i država kroz vremena koja dolaze.

  7. Čim se neko izdvoji,“oni“ mu nameste igru i sklone ga, likvidiraju politički ili čak i fuzički.Princip primenjen kod Vuka Obradoviča,Zorana Đinđića,Olivera Ivanovića, a sada i Nikole Jovanovića.

    1. Jel, Nikola Jovanovic se izdvaja,a po cemu to ? Naravno da su mu namestili ovi njegovi iz bivse stranka ,kada je nedovoljno inteligentan i jos ga time sprecili da predje kod DJilasa .Iz ova dva snimka se moglo cuti i uvideti sva odvratnost politicke scene u Srbiji,u kojoj svako Jovanovic je medju glavnim akterima . Naravno da ovo nista sustinski ne menja, verovatno ce se neastaviti sukob DJilas -Jeremic koji traje jos iz Ds-a .

  8. Samo Dejan Zujovic. Covek ima viziju, plan i snagu da zajedno sa svima nama to i ostvari. Ne interesuju me ovi restlovi DS koji zele samo da budu kalifi umesto kalifa i nastave njihovu korupciju i lopovluk. Slucaj Jovanovic na najbolji nacin pokazuje nezrelost Jeremica, Djilasa i Lutovca. Umesto da svaki dan govore o njihovom planu za Telekom, PKB, ukradene penzije, Beograd na vodi… i namecu teme od interesa za sve gradjane oni se bave licnim sujetama, osvetama, obracunima… Bata- BIA je car za njih.

  9. Gorane jedino nemaš ilizijau da vučić treba da vlada kao onaj Beloruski buzdovan, 25 godina.

  10. Ovaj dečko je možda nekima delovao prespektivno, sada on nije bitan. Sa ovakvim stavovima u bilo kojoj civilizovanoj zemlji mogao bi da traži drugi posao- van politike. Služba i režim će, budite uvereni, non-stop da prave ovakve aferice a ono što je bitno je da se opozicija drži zajedno i da gleda u viši cilj- da se kurtališemo od naprednjačkog kancera.

  11. Klasicni Srbi. Svako ko im se svidja odmah kandidat za predsednika, dizanje u nebesa, kult licnosti, pravljenje mesije od coveka. Nije ni cudo sto smo tu gde jesmo… Vi ne shvatate da bilo ko da dodje na vlast trecina ovih ce odmah da preketi u tu novu stranku ili koaliciju a u manjim mestima i opstinama 100% samo da ostsnu na vlasti. Korupcija, neodgovornost i bezcasce su sinonim danasnjeg Srbina .

  12. Toliko se izblamiro, ako ima i malo mozga i trunku morala daće ostavku na odborničko mesto u Skupštini Beograda i više se ne pojaviti u javnosti. Ali to je snobina koju ništa ne dotiče i mesto mu je u SNS, kako bi ga izabrali za zamenikovog zamenika.
    Ispade da je Vesić za njega moralna gromada.
    Samo me zanima da vidim tu fukaru u opoziciji koja će njega primiti u stranku.
    Tako da te “moralne gromade “ krenu u rušenje Vučića.

  13. Na slici vidimo dvojicu antipodne ličnosti: Drgan Đilas magistar avio smera na Mašinkom fakultetu u Beogradu, košarkaš, još kao student aktivan i najhrabriji borac protiv puludelog Miloševića, koga sada zamenjuju ovi koji su okupirali Srbiju; uspešan preduzimač-beznismen, a učio je još dok je bio student – prodavao knjige. Drgan Đilas je toliko silan političar u znanju i dobrim namerama za Srbiju i narod u njoj, da ima malo Srba koji se bave društevnopolitočkom analizom, ako uopšte ima, koji imaju mentalnu sposobnost da shvate i prihvate Đilasa. Jer se Đilas previše razlikuje od Srba zbog njegovog odnosa prema radu-radinosti i životu, kao i njegovom nastojanju da pomogne Srbiji i narodu u njoj. Zato mu je najveći neprijatelj istovremeno najveći neprijatelj Srbije i naroda u njoj, osuđeni zločinac, no ne i za zlodela koja je činio i još uvek pravi Srbiji – doktor Opštenarodne odbrane ili Predvoničke obuke – Vojislav Šešelj, čji su preci, kao i preci hokštaplera Nikole Pašića pristigli iz Moskopolja u Albaniji. Najposvećeniji šešeljizmu je upravo sadašnji okupator Srbije – Aleksandar Vučić.
    I drugi na slici Jovanović, kome ne želim ni ime da znam, čovek-protuva koji može biti sluga svakom koji posedije moć, jer on kao ličnost od intergriteta ne postoji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.