Nikola Jovanović: Puna podrška uzbunjivaču iz Gradske čistoće

Ostavite komentar


  1. „Zahtevamo momentalnu ostavku direktora Gradske čistoće, a od gradonačelnika Radojičića da se odmah izjasni o ovom slučaju“, rekao je Jovanović, koji je i potpredsednik Narodne stranke.
    U demokratskom drustvu postoji demokratski proces utvrdjivanja istine i na osnovu takvog saznanja preduzimanje daljih zakonski utemeljenih koraka.
    Naopako da svaki direktor da ostavku na osnovu iznosenja tvrdnji nekog od radnika kolektiva, a bez utvrdjivanja istinitosti istih.

    1. Dakle, Jovana, dušo pravedna, demokratska procedura i utvrđivanje istine važe za direktora i gradonačelnika, a za uzbunjivača je dovoljan i momentalan otkaz. Uživaj u svom poštenju.

  2. Podrška za čoveka za koga je otkriveno da je falcifikovao diplomu i krao naftu. Odlično i kada sve ovo izdaje na videlo nećete imati pravo niti će vam ko verovati za bilo koju aferu koju pokrenete.

    1. Eh Dado, podržaće oni i onog „Malčanskog berberina“, samo ako kaže koju reč protiv Vučića. Oni su ozbiljni bolesnici .

  3. Je’l ovom što je krao naftu?Pa,90% vas ovde zna nekog vozača koji se privatnim vozilom vozi, a da na b.pumpu nikad ne ide…ili,prodaje naftu,nemoj da se lažemo.To se zove lopov, a ne “uzbunjivač“.Danas svako može da ukrade nešto iz firme,pa kad ga uhvate u kradji, a on odmah otrči u SzS. i kuka,“Dobio sam otkaz zato što sam uzbunjivač“…uzbunio rezervoar od kamiona.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.