Nikolić u Užičkoj, Koštunica u privatnom stanu, Milošević u vili „Mir“: Vučić jedini predsednik države koji svoju adresu želi da sakrije

Tomislav Nikolić kao i Slobodan Milošević živeli su u državnim vilama, Koštunica u privatnom stanu, ali sve lokacije bile javno poznate

Ostavite komentar


  1. Kao i svi gradjani tzv.Najbolji student PF mora dostavi kontakt adresu radi prijema pismena i opstenja sa drzavnim i drugim organima.
    Privatno on nikoga ne interesuje, pa ni to gde i s kim zivi.

  2. Zna AV zašto i od koga se krije. Pa ni zgrada Predsedništva nije nikad bila ograđena dok on nije postao predsednik.
    Iako će pre biti da je samo dramoser.

  3. Ko jos veruje da presednik drzave sa porodicom/ žena i deca/ zivi u garsonjeri!
    Bas je skroman. Nema nista.

  4. Am Kupfergraben 6, četvrti sprat. Angela Merkel sa mužem je stanovala u svom privatnom stanu sa mužem svo vreme dok je bila kancelarka. I dalje je na toj adresi. To je opštepoznato u Nemačkoj. Ispred zgrade stoji par policajaca i nekoliko agenata na spratu ispred stana.

  5. Ne brinite, važno je napraviti bilo kakvu afericu i skrenuti pažnju sa bitnih stvari. Da postoji nagrada za proizvodnju afera, Vučić bi je sigurno osvojio. Dosadio je i Bogu i narodu.

  6. A mozada se brine zbog dobrih prijatelja.Nemora bas svako znati ko mu dolazi na konak.

  7. Sakriva, kada je plašljiv kao zec? Neka se pita od koga se krije? Znači da se plaši svoga naroda? U normalnim zemljama poput Finske, Danske, Norveške….gde sam živeo, premijeri, ptedsednici do posla puruju prevozom, idu na pijacu, voze svoje privatne automobile… a mi smo sto svetlosnih godina udaljeni od njih. Pa neka se kriju u mišiju rupu, za bolje i nisu

  8. Zna se ko krije svoju adresu, kriminalci i lopovi, nijedan posten covek nema razloga.

  9. Ja kontam ovako: Zašto bi mene , Raba Božjeg Rada čobanina , koji čuva svoje belo stado po pašnjacima između Tri Krstaste Gore , zanimalo gde stanuje bilo koji političar ovdašnji , pa i predsednik nam ? Neću mu , sigurno , ići na Krsnu Slavu , pa da znam adresu i broj _!

  10. Ја се више плашим од њега. Он је мени два пута слао писмо на моју адресу, обично пред изборе. Значи он зна моју адресу а ја његову не знам. Није ме звао телефином, али кад сам чуо са ким је све разговарао, морам признати да ме је по мало и страх.
    Не знам како се ви осећате али мени није свеједно. Једина сигурна заштита је то увек гласам за њега и листу коју он предводи. Ти ми је једина заштита. Ваљда му требам жив због тога, мада сам чуо и да мртви гласају. А да ли се и они плаше као ја па гласају за њега не знам. Ја признајем и тада ћу гласати за њега. Може он да ме ископа за час и где ћу после. Одмах ће други да ускочи. Овако изађећ само за изборе а тад ти гроб чувају активисти СНС-а.
    И мирна Бачка. Ја тако а ви како хоћете.

  11. Nek zivi gde hoce i nek folira samog sebe jer mu vise ni Nesa ne veruje.
    U sustini gde stanuje znaju svi oni od kojih moze da zazire i strani obavestajci, mafija, vodje navijaca pa i opozicija i jedino moze da cuje od benignih protestanata ono sto mu inace skandiraju.
    Na kraju sta glumata, izbaci Tomu iz vile kao iz stranke i useli se. Ja cu isto program da napravim ako dodjem na vlast da zivim na Dedinju i da mi uplacuju 20% od javnih radova, kineskih kredita, poklonjene zemlje seicima pa kad me narod otera nek zajase sledeci.

  12. Vucic ne zivi ni u jednoj drzavnoj vili, vec je izabrao da zivi u svom stanu. I nije objavljena njegova adresa vec adresa na kojoj zive njegova deca. To bi bilo strasno osudjivano da su deca nekog drugog u pitanju, samo njegova nisu bitna. Treba da vas je stid! Djilas place sto mu deca cuju tamo nesto sa razglasa, a zamislite sta bi bilo da svi znamo njihovu adresu pa da im idemo pod prozor svako vece kao sto su isli Vesicu. Stvarno nema smisla. Isto ovo bih napisala da je u pitanju bilo koji funkcioner, jer deca su svetinja i u njih se ne dira.

  13. Normalno da krije jer je okorjeli mafijas i boji se za svoj zivot, sve je rasprodao na finjaka, treba malondublje poceti kopati po njemu, ko zna sta bi se otkrilo sve i sta sve ima na sebi i drugima, koliko je tezak para, i to sve objelodaniti na stranim medijima da citav svjet zna

  14. Uvek sam se pitao koliko nako može da bude bednik. Kad ste vi u pitanju, granica ne postoji.

  15. Student nije zapalio zito a kod Dinkica su bile pare,malo da se potsetimo i onih iz bivse vlasti.Ima i onih iz bivse vlasti za koje ne treba da se potsecamo,tu su i danas .Sve je to jedno klupko pobeliko iz koga se ne moze izici,niti isplesti carape od njeg za golobosi narod

  16. Naravno da krije a krije jer je zapravo svestan da ga narod ne voli. Na stranu oni s kojima moze da manipulise. Uzjahali nas pa nikako da sjasu. Svi u nekim vilama a narod placa. Sramota.

  17. Prvo proverite ko zivi na toj adresi pa onda pisite,ko ste vi da uopste objavljujete bilo cije adrese!?

  18. Od uvek je tako bilo, i za uvek će tako ostati, „kriminalci oduvek su se krili i nisu dali svoje tačne adrese gde žive.

  19. Jadničak…Dočepao se vile,
    uz onog vagona, sa ogledalom
    o ekseru i lavorom, pa sad ne zna
    da izadje! Još malo…

  20. Za vulina se zna kako mu je tetka omogućila stan, al ne zna se na kojoj adresi…

  21. Da stanuje u vili onda bi mu to prebacivali a sad vam smeta sto stanuje u garsonjeri, pa svetu se stvarno ne moze ugoditi!Koliko radi I sa kojom energijom dovoljna mu je I garsonjera da prespava.

  22. Ma nije to proble za običan narod, nego je problem za ove što bih voleli da ga unište.

  23. Paranocni strah od javnosti ukazuje na necistu savest ili strah onih na vlasti.To skrivanje ,krajnje indikativno jos vise ogoljuje vlast i pokazuje da nije za narod nego za sopstvene interese uprkos stalnog deklarisanja o brizi za narod. Svi predsednici sveta imaju poznata mesta stanovanja sem,AV.Pretnje i zastrasivanje svih koji misle drugacije su izraz straha.

  24. Jadničak, od silne brige da Srbima obezbijedi bolji život, zaboravio svoju adresu.

  25. Vucko je pre par godina posedovao ceo sprat u A bloku, cak je i bivsoj zeni obezbedio stan, i sve to od svoje funkcionerske plate, vidite da sve moze da se postigne kad se dobro stedi haha

  26. Pa za razliku od predhodnih precednika Vucić mora da se krije jer se zestoko zamerio mafiji koju nemilice unistava za razliku od svih predhodnika koji su sa istom šurovali pa stoga nisu ni ali razloga da se plaše!

  27. Bitno je da oni znaju od svakok od nas i adresu gde radimo gde se krecemo sta kupujemo i jedemo gde letujemo i zimujemo kad idemo u wc….

  28. Mislim da nama Srbima treba netko kao Hrvatski Presednik neznam dali bi tada bili zadovoljni

  29. A što je bitno gdje živi?Nisam znala da to može inspirisati novinara za ovako analitičan članak.

  30. Po kom osnovu nikolić i dalje živi u državnoj vili nije on predsednik nego običan građanin be voznog reda

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.