Nikolić: Iz RS nas nisu pitali za referendum

Ostavite komentar


  1. Sramota je da nas izabrano i sa nase grbace placeno rukovodstvo pretvara u taoce sumanutih likova iz inostranstva.
    ozda je bolje da i mi izadjemo na referendum i odreknemo se ovih nasih,pristanemo da i nama lider bude svercer iz Laktasa,pa da znamo da necemo videti ni Jadran a kamoli nesto vise od Jevrope.Tada ce nam Krim biti jedino inostrranstvo.A mozda i Severna Koreja.

  2. Izdao je radikale, pa evo sada i Srbe iz Republike Srpske. I on i njegov politicki sin Vucic.

  3. A zašto da vas bilo šta i pitaju kad vas Dodik tretira kao otirač. Kad mu trebate onda vas pozove jer zna da ćete mu zbog "bratske ljubavi" sve udovoljiti,svaki njegov kapric, a kada mu ne trebate odluke će doneti sam,bez konsultacija sa vama.E,onda vam preostaje izlaz u stilu : "Ne odobravamo i ne mešamo se!".Progutaćete vi još mnogo g.v.n. zbog njega.

  4. После пада Книна не знам шта би ико питао исту екипу која је тад била на власти.

  5. Kakvo trojstvo svetog pravoslavlja: Dodik, Vucic, Nikolic?
    I njihov je vodja Milosevic trubio da Srbija ne vodi rat u komsiluku..Dodik je zaboravio kako su Srbi iz ““krajine““ odbacili i izgubili Z4.
    RS ide istim putem – jedina utjeha je da Dodo otvara novu tvornicu brzih traktora!

  6. Toma je jedna sramota za Srpski narod, kakav mu je obraz kad je nabavio sebi laznu diplomu i to zna ceo svet, ko ima respekt prema njemu i drzavi ciji je predsednik, uz to se i sramno kriminalno obogatio. Ko bi i zasto pitao takvu osobu za nesto, osobu koja je pljunula na svoje ideale, cinika bez trunke casti. Tuzno za osirotelu Srbiju.

  7. A poslacete im specijalce ako bude trebalo? Mi Bosnjaci iz Sandzaka znamo da je sve ovo koordinisano sa vama i Vucicem…a onda dolazite u Pazar za glasove i govorite o "dijalogu" sa Bosnjacima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.