Nikolić: Ne pitajte o kandidaturi

Ostavite komentar


  1. Opa bato, izgleda da je pukla tikva, a ono nekad on je " moj politički sin " , ipak izgleda da je bio pastorak.

  2. Politički korektno ! Ipak, kad malo bolje razmislim, za Srbiju i većinu njenih građana najbolje bi bilo kada bi se Toma ranije povukao u idiličnu tišinu Bajčetine i na miru pekao čuvenu " TOMOVAČU ".

  3. Nema potrebe niko da pita da li ce president Nikolic obnoviti svoj mandat jos jednom.To se podrazumeva. I pored velike konkurencije lezanja na udobnom predsednickom kaucu narod jednostavno hoce Tomu-diplomu i o tome je suvisna diskusija. Posao reklame ce obaviti Vucko-potrcko i ostali patrioti.Ko bude protiv
    drugog mandata Tome-diplome (moze i treci -covek je jos drzec) bice nacionalni izdajnik i protivnik svega naprednog u Srbiji i imace za vratom citavu SNS garnituru.

  4. Naravno da Tomislava Nikolica i Aleksandra Vucice ne treba pitati o kandidaturi. Doslo je vreme da se obojica odmore. Nikolic od nerada a AV od 24casovnog rada jos od 2012.godine, svakog dana bez pauze i odmora. Pomozimo im obojici da odu na zasluzeni odmor – od politike.Toma da nastavi da pece rakiju, AV da se vrati navijackim grupama, cije manire je koristio i u politici. Dosta je bilo.

  5. Ucinice Toma sve da bi dobio priliku da "zavrsi ono sto nije".
    Koliko ja vidim on je u svom mandatu napravio fond od 10 miliona evra, koji su mu darivali fantomski donatori.Ne znam za one price da kontrolise stotine poslova u Srbiji, verovatno je deo tacan.
    Sta je mislio pod onim da jos nije zavrsio posao ? Valjda su opet neke pare u pitanju?

  6. С пута по УАЕ: Црни Томиславе,ове ги камиле све грбаве!"

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.