Nikolić: Neću se kandidovati za predsednika

Nakon sastanka predsednika i premijera

Ostavite komentar


  1. U tom slucaju da se Nikolic povuce, treba se plasiti ruskih poteza da prouzrokuju nestabilnost.

  2. Koliko li će da nas košta ovaj njihov dogovor.Pa neće Vučić da podiže svoju lovu sa računa koji ima u bankama u Dubaiju.Strah me je da će penzioneri ostati za još 20% kraći.Normalno neće on odmah da nas ojadi,pa i 2012 je rekao da penzije nesme niko da dira,a 2014 prc.Verovatno će tomu da namiri na odloženo.Zna Vučić da bi ga toma najviše koštao,a i Toma stari lisac zna da se cenjka.

  3. Obzirom na sve do sada izrečeno, pao je dil. Dobro reče Janković da ovi liče na radikalsku porodicu Topalović. "Nećete da me prevarite. Hoću da znam koliki je moj deo".

  4. "Nema odstupanja, nema odustajnja, nema predaje". I onda dune nekakav ruski vetrić a Nikolić podvije repić. I šta sad da radi gospoja Pak? Da skuplja šljivu za džibru u Bajčetini, možda? Predsedniče, baš ste nas jako razočarali.

  5. Nije Srbija bila na kolenima dok vas dvojica niste dosli na vlast, i ne lazite više ovaj narod. Ljudi, pamet u glavu, treba ih sprečiti da ponovo ostanu na vlasti , idu izbori.

  6. Podmukli gejak je legao na rudu, ali tek nakon "ponude koja se ne odbija". Baljezga o tome da nisu razgovarali o funkcijama, već verovatno o parenju i razmnožavanju vinskih mušica… Onda se postavlja pitanje zašto se kurebecao i dizao dževu svih ovih zadnjih dana?!…

  7. Nikolic se obrukao i ponizio kao niko nikada u istoriji Srbije.Mucno je bilo slusati kako ceka,pa ce ovo,pa ce ono ,pa daje rokove,pa ljubav… Covek ovakvih moralnih kvaliteta ne treba ni da bude ni predsednik kucnog saveta,jer i za to treba hrabrost,energicnost i brzina.Briga njega za zemlju,povileneo je onog trenutka kada je ditnuto u intersantno poslovanje fonda nejgove zene i prtpostavljam da je sav ovaj cirkus bio da to i slicno otkloni i da im ostane nedodirljivosr ma sta radili.

  8. Дал је холестерол или нека друга мука, бем ли га. Тек нешто јесте чим бирамо овакве ликове. Кажу да сваки народ има власт какву заслужује. И да ми, по обрасцу трагичне кривице, не можемо избећи трагедију коју већ дуго, дуго живимо. Па наивни и подмукли кави смо, измислили смо, мимо свију народа на васколиком свету, да су сељаци наше племство. Побркали лончиће, тј. и племе и семе, и племенско и племенито, и племство и сељаштво. Па шта је из те збрке могло другачије да изађе него шупље клупко из кога се измоташе ликови као Николић и Вучић. И боље нам је да ћутимо и кусамо качамака и млека довека.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.