Nikolić: Nisam sarađivao sa Vasilevim u privatizaciji fabrike stakla u Paraćinu

Ostavite komentar


  1. Živković je to čuo od vrabaca, jer svaki vrabac u Paraćinu zna za to. To je štp bo se reklo Javna tajna.

    1. U martu 2012g.je dug za gas SFS iznosio 35 miliona evra,i konzorcijum „Glas industri“(u kome se nalazio i prethodni kupac) je potpisao ugovor da će namiriti taj dug Srbijagasu i da će uložiti još 50 miliona. E al jedno je ugovor a drugo njegovo sprovođenje a to je trebala da kontroliše nova vlast(SNS) kojoj je ovo došlo kao ratni plen. Gas i dalje nije plaćan samo je bilo ulaganja preko investicionih fondova registrovanih u Beču, a i broj radnika je sveden na ispod 1000.Ovo je rađeno sa namerom da se deo fabrike sredi, preproda nekome i zaradi ali je sve stalo kad je uveden stečaj u KKP banci u Bugarskoj i kad je Bugarska vlada stavila zabranu na prodaju fabrike tj.akcija“Glas indastri“. U svemu ovome veliku ulogu je igrala SPS preko Srbijagasa tj“plen SFS“ na jednake časti dele SNS I SPS.Pa pošto fabrika ne radi sa dobiti tu se kao i uvek krade gas(koji ćemo na kraju svi da platimo).

    1. Samim Tim što si se bedspravno uselio na Dedinju pokazuješ da si sklon zlupotrebama i kriminalu pa ja logično zakljuciti da je bila moguča tvoja saradnja sa osvedočenim bugarskim kriminalcem.
      Seli se iz tuđe kuče i idi u svoju.
      Ako malo obraza imaš!!!!!!

  2. A Dragica i njen fond, da li je ona sarađivala, kako i zašto? Valjalo bi to istražiti. Čime je to gospodin Vadilev zadlužio da ga naš režim štiti? Ako nije ničim, što ga ne isporučite svom bratku Bojku Borisovu?

    1. Naravno da jeste, donaciju posle zemljotresa od Vasileva a preko fondacije gospođe Nikolic primio je načelnik Raškog okruga i poverenik SNS za Kraljevo. Postoje i video zapisi….

  3. Mafijaska hobotnica je pustila krake po citavom zapadnom balkanu. Glava je u Beogradu a krakovi:…. jedan u Crnoj Gori, drugi na severu Kosova, treci u Bosni -Banja Lucki entitet, cetvrti …. ?? Sve radi „zastite“ srba na tim podrucjima. Zastite od njih samih. Vasilev je samo kolateralna steta i slican je delu krakova hobotnice.

  4. Koliko te „kosta“ predsednikovanje tzv lazni predsednice Srbije u periodu i vremenu koncetracije lazokratije u Srbiji. Dosao si na mesto tzv predsednika Republike Srbije bas zbog svog predhodnika Borisa Tadica, olicenja narcisoidnog pederikusanja u ponasanju. Da bi tvoja familija „nastavila“ nesto slicno ali u „seljckoj“ oblandi uvijeno. Nikolicu Tomislave ili „Tomo diplomo“, takodje si sa svojom dinastijom Nikolic „debelo najebao“. Lustracija sledi i mora da se sprovede ili nas nece biti vise na ovoj zemlji. Sledim lustraciju po svim „principima“ a bice ih mnogo … „principa“ .

  5. Nisi sarađivao, da, da, on uplatio „dobrovoljno“ prilog u Dragičinu fondaciju, pa posle staklara pravila flaše (ambalažu), za tvoju Tomovaču! Trebalo je da ostaneš pored kazana sa rakijom, za bolje i nisi, jer zbog Vas Nikolića, sve više Kragujevčana je na pravom kazanu, da se prehrani, sram te bilo!

  6. Evropski nalog za hapšenjem Cvetana Vasileva izdat je 28. jula 2014. godine, a za njim je raspisana i potera u okviru Šengenskog infomacionog sistema, kao i u informativnom sistemu Interpola, a u vezi sa zahtevom bugarskog tužilaštva da Vasilev bude izručen Bugarskoj. Znaci Nikolicu sve pre toga datuma nije bio nikakav begunac nego strani investitor

  7. Zašto neko ne kaže istinu ,šta će biti sa SFS ! Pre odprilike 20 god, kad sam otišao iz SFS-a , i nastavio karijeru u jednoj Multinacionaloj fabrici stakla, se već znalo šta će biti sa SFS,,ja bih rado odgovorio na sva pitanja ali, verovatno se to nebi dopalo nekom TAMO.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.