Nikolić pisao Olandu zbog Haradinaja

Pismo predsednika Srbije predsedniku Francuske

Ostavite komentar


  1. Nikolic, sto bruka sebe, to nije vise nikakva vest. Ali, zasto javno bruka Srbiju. Pa, jel´ on misli da i u uredjenim i pravnim drzavama pravosudje funkcionise na osnovu telefonskog poziva politicara. E, nesretna Srbijo.

  2. Šta reći a ne zaplakati? Kao što smo sami krivi za bombardovanje Srbije /koje je izvedeno razbojnički ili, da budem politički korektan, bez odluke UN/, kao što smo procesuirali Srbina za bombardovanje RTS-a, sada vidim da je i za bruku francuskog suda, glavni krivac i odgovoran, Aleksandar Vučić?! Možda ga mrzim ali, nikada ne bih mogao da padnem toliko nisko da zbog moje lične mržnje prema budućem predsedniku svoje države, stajem na stranu zločinaca, da aboliram njihove zločine i radujem se njihovom oslobodjenju?! Ljudi tih "kvaliteta" zaista boluju od neizlečivih bolesti.

  3. Ne postuje nas svet. Dokle god u rukuvodstvu Srbije vlada korupcija, krsenje osnovnih zakona, a zloupotreba sluzbenog polozaja prilikom zaposljavanja u drzavnoj sluzbi je postala normalna, svet ce nas tretirati ovako kako nas tretira. Dr Ivana Vranjković se javno hvalila kako je zbog nje ministar Zlatibor Loncar raspisao i odobrio na sednici vlade konkurs za prijem 2 doktora medicine na institutu za reumatologiju u Beogradu, avgusta 2016.god. Sada se ta ista hvali kako je ceka specijalizacija iz interne medicine i posao za brata cim zavrsi fakultet. Alekdandar Vucic je bio upozoren na namestanje konkursa i bili su mu javljeni tacni rezultati tog konkursa e mailom, pre nego su intervjui za posao bili odrzani ali niko od medija ili tuzilastva nije smeo ni da pisne. Zato ne zasluzujemo da nas bolje tretiraju. Zato smo luzeri.

  4. Ovaj će nas brukati do 31. maja, a onda štafetu bruke preuzima koordinator svih službi bezbednosri. Na medjunarodnom sudu u Hagu je utvrdjeno da je JNA, policija i paravojne formacije ubila ukupno oko 12.500 albanskih civila. Albanske paravojne snage su ubile oko 2800 Srba, Roma i Albanaca. Čovek za koga se sumnja da je umešan u ove zločine je danas načelnik Generalštaba Vojske Srbije. Histerične patriJote ga danas smatraju herojem. Francuski sud je postupio razumno i odgovorno. Da je Haradinaj izručen Srbiji, preostali Srbi na kosovu bi mogli odmah da se sele.

  5. Господин Николић није чуо да је у Француској судство независно од текуће политике (истина, не увек, као у овом случају …), за разлику од Србије.
    Али, не можеш да очекујеш правду од других, ако је немаш код куће, ако си сам кршио закон и Устав.
    Г. Николић не разуме да не може да манипулише судством, а да други то не раде, некако је то универзалан закон. Он није приметио ни да се на саобраћајном знаку уза саму зграду Председништва не поштује закон у погледу службеног писма, што је невиђена брука коју нико не примећује.

  6. Kakva sramota, ko bre ima vremena za tvoje gluposti sto si napisao na tvom jako losem engleskom,
    Pretani daviti i sramotiti Srbiju

  7. Bez diplomni, podkomesar Nikolic pise Francuzima na cirilici – nema vajde!
    Srbija, pod pokroviteljstvom Irineja, je ““ponosna““ na vlastito rusofilstvo!!!

  8. Oland je vec bivsi predsednik koji nema vise uticaja u Francuskoj. Trebalo je da Dragica i Toma pisu Le Penovoj ili Luj Vitonu. Naravno greska se da ispraviti. Najbolji potez bi bio bojkot koriscenja metroa u Parizu od clanova SNS.

  9. Слушај ти Оланду,немо да јеш Обланду!…Иначе, ће да ради-стиропор!

  10. Pismo je vrrovatno pisao genije I. Mrkic. Inace je Nikolic predsednik jos 15 dana, a Oland jos 9. I stvarno, kakav je to predsednik ako ne moze telefonom da izda naredjenje sudiji? Tito je to rutinski radio, zato ga ovde i vole

  11. Nikolic trba da zna da su sudovi samostalni u demokraciji. Francuska nije Srbija gdje Nikolic naredjuje sudstvu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.