Nikoliću predsednička plata do penzije

Privilegija se odrekli pokojni Dobrica Ćosić, zatim Vojislav Koštunica i delimično Boris Tadić, dok Zoran Lilić tvrdi da mu nisu ni date
Odlazeći predsednik države imaće pravo na brojne privilegije po isteku mandata

Ostavite komentar


  1. "Za takve ljude je "po pravilu rezervisan prvi red u pozorištu ili operi". Ima samo jedan problemcic. Toma nije NIKAD u zivotu bio ni u pozoristu a kamoli u operi, a i za bioskop nema dokaza. Toma i opera? HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

  2. Kao Predsednik Srbije, bio je, pre par godina, na koncertu grupe Black Sabath u hali Pionir . U kožnoj jakni i u društvu supruge.

  3. Ukoliko mislomo dobro sebi i svojoj drzavi, funkciju predsednika u Srbiji ukinuti odmahi sada
    Ona ionako nema nikakvu vlast a jos manje odgovornost.
    A ogromne privilegije.

  4. nama treba 45g da se obracunamo jednom za svagda sa ovim besprizornima koji se nahlapase na teret Naroda, a sad bi jos da jasu doveka!

  5. Revolucija ce se u Srbiji desti kad tad, sa posleficama po oligarhiju koji su uobicajeni ili cak nesto iznad proseka.
    Ovde su jajare i dzeparosi na vlasti vec 30 godina!
    Neki koji nisu isli u sklu a imaju diplomu o tom procesu ce saznati na jedan ubedljiviji nacin !

  6. Tomislav Nikolic nije ni Kostunica ni Cosic a njegov pokvareni karakter je pokazao kupujuci diplomu pravnika tako da se on privilegija nece odreci. Dok su penzionerima i radnicima u javnom sektoru smanjena i onako mala primanja Nikolic i slicni poltroni sa kupljenim diplomama i laznim doktoratima ce uzivati razne privilegije. Sansa je na ovim izborima da se resimo takvih laznih patriota i poslusnika koji unistavaju ovu drzavu.

  7. Jos davnih dana bese jedan nas komsija Srbin – nekakav direktor sa Kosova (uglavnom direktori su bili Srbi kao radili na Kosovu, a ziveli u Beogradu, svi od reda)…pa valjda sto je bio direktor pa jos sa Kosova, imao je pravo i na vozaca i na crnu mecku. Celog zivota su mu zenu vozili na pijacu u mecki :-)))) ajde bre…selo veselo. To sto ovaj macan trazi nije nista novo…naviklo drustvo na privilegije, sta ces, takva je to sorta!!! :-)))

  8. On ima prava na sve a ja, kao ne zaposlen, nemam prava na zdravstvenu knjizicu ako, bez obzira sto nemam primanja, ne platim zdravstveno osiguranje. Njemu treba a meni ne?!

  9. Ako ima 65 godina on mora u penziju pa prema tome nema ni predsednicke plate do penzije jer je penzija vec pocela! Ne znam sta misli PIO ali vrlo su strogi prema obicnim smrtnicima pa ocekujemo da budu isti i prema ovakvima!

  10. Kako ga nije sramota tih besmislenih funkcija . Dosadašnji reziltati su mu ispod svakog nivoa i hteo bi još da bude na grbači naroda . Pošto mu prestaje mandat , neka se i on ravnopravno sa ostalim kandidatima prijavi na zvaničan konkurs na neko željeno radno mesto , pa da vidimo na koje će se mesto plasirati . Ovo važi pod uslovom da se ne uzima u obzir partijska pripadnost . Za vreme mandata nijednom se nije umešao u neku odluku vlade , i neki zakon eventualno da na ponovno glasanje . Po njemu je vlada radila idealno , a u zemlji vlada beda i siromaštvo . On je živeo u nekom drugom svetu , nije se mešao sa narodom i ne zna da veliki broj omladine svakodnevno napušta zemlju i odlazi u inostranstvo . Njega interesuje samo da njegovoj porodici bude bolje i da sam krši zakone . Moje obe kćerke intelektualke ( dipl. ekonomista i doktor stomatologije ) sa prosečnom ocenom iznad 9,00 nisu mogle da nađu posao u svojoj zemlji i bile su prinuđene da odu iz svoje rodne grude i zaposle se u inostranstvu , gde se ne gleda partijska pripadnost , već samo znanje. I pored nelegalne diplome zbog koje i sam treba da podnese ostavku on i dalje ostaje na tom mestu . Mislim da neće dugo . Narod će mu na izborima presuditi i staviti tačku na ovaj kriminal .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.