Niš: Od Fejsbuk blokada bili bi bolji pravi protesti

Niška opozicija "orijentisana" na aerodrom

Ostavite komentar


  1. Srbi će protestovati i pametovati tražeći novac i plate, samo nikom neće pasti na pamet da rade i zarade. Tako je to kad je narod neizlecivo lenj.

  2. Zalosno je kriti se iza drugih, a ne uzeti odgovornost. Isto tako i sami gradjani veruju u sve sto se pise na drustvenim mrezama.

    1. E brate jel si siguran da ide tako? Ja se secam da su nam rekli „gubimo svi od obicnih ljudi do stranih placenika“ …… komplikovano je ovo

  3. Tačno je da bi proteste trebalo organizovati, ali sa kojim ciljevima?
    Opzicionim (postojeće opozicije)?
    Ili ciljem kao što je PRISTOJAN ŽIVOT i neophodne promene (korigovanje političkog sistema) da se do njega dođe, jer PRISTOJNOG ŽIVOTA nema bez razvoja domaće privrede, a ovog razvoja nema bez provereno stručne vlasti, kakva postoji samo u sistemu meritokratije.
    http://restruktura.org/shema-sistema-demokratske-meritokratije/

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.