Nisam hteo da preskačem ogradu Predsedništva, znao sam da će da pucaju u nas – sa pravom: Vučić o vremenu kada je bio opozicija i protestovao

Ostavite komentar


  1. Ograda oko Predsedništva nije postojala do tebe, ti si je postavio onomad kad si zvao opozicionare na fajt, a oni stvarno došli. Znači: ti si prvi srpski vladar novijeg doba koji je ogradio predsedništvo, da ne bi više niko dolazio da te bije, pardon – da se bije sa tobom

  2. Na fin način upozorava da će preskakakči ograde preCedništva biti upucani.

  3. Njegova paralelna stvarnost. On nikada nije imao ovoliku podrsku kao sadasnja opozicija. A lazni strajk gladju? A stiropor? I gde nadje Djilasa u toj vlasti…i zasto su sad 80% tadasnjih „zutih“ u SNS-u, ako su bili tako losi?

  4. To su lupetanja bolesnog uma. S jedne strane javnost ima interes da zna kakvo je mentalno stanje šefa države, a s druge samo prenošenje je neka vrsta nasilja.

  5. Gagi ograda je PODTOJALA, da si bio tamo video bi je. A svuda u svetu je tako… Preskočiš ogradu… zna se. Idi u SAD pa probaj da preskočiš ogradu ili u Francusku, Nemačku, Holandoju…

  6. Lakše je druge napujdati da pale Američku ambasadu, jedan je to platio i glavom, a i da zapale džamiju u Beogradu što je sramota svakog Srbina!

  7. Славиша Кокеза српски је привредник и бивши председник Фудбалског савеза Србије од 20. маја 2016. до 22. марта 2021. године (Wikipedia)
    A o ogradi je već rečeno gore.

  8. Kako te nije bilo na TV, tancovao si tamo, lomatao se po kojekakvim emisijama, bilo političkih razgovora. Ali tebi malo i ovo, kad po vasceli dan visiš na ekranima, misle deca da si voditelj….
    Ovo prelazi u hronično stanje, vidi da se konsultuje sa srtučnjacima

  9. Gledao sam sinoćnje naklapanje AV sa MM, na Happy televiziji i ne znam šta da mislim. Ustvari, znam jer i oko 200 hiljada ljudi koji protestvuju i ko zna koliko njih po drugim gradovima – AV ne vlada sobom, priča besmilice, širi mržnju, pravi razdor i samo optužuje druge za sve ono za šta su krivi isključivo on i njegova stranka. Da mi je neko prepričao, pa da ne verujem, ali sam sam čuo. A ono što sam čuo duboko vređa inteligenciju, ponos i patriotska osećanja svakog razumnog čoveka, svakog građanina Srbije, bio on Srbin, Hrvat, Čeh ili Mađar. Svi smo u istom sosu i svi imamo zajednički problem. Problem se zove Aleksandar Vučić.

  10. Slaviša Kokeza je bivši šibicar. Ko ne zna šta je to, neka se raspita.

  11. Demokratski si došao na vlast, u fer trci, izborima. Bilo bi ljudski, demokratski, civilizovano, pravno i ustavno da omogućiš uslove da tako i odeš.

  12. Kad je dotična osoba učestvovala na demonstracijama paljene su ambasade i džamije, obijane prodavnice. Neka kaže koliko su puta on i Nikolić učestvovali u Utisku nedelje i u drugim emisijama. Ni tada nije hteo emisije da deli sa drugima, već mu je omogućavano da sam učestvuje.

  13. šta je najveći uspeh? da se narod više neplaši ograde, niti je uplašen.Uplašeni i preplašeni su oni, čija savest nije čista, a pratće ih kao senka, tokom čitavog života. Čovek može pobeći, ne id svoje savesti.
    Mirno spavaj nano, sve je pokradeno….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.