Stamatović: Ništa dobro ne može da se dogodi na ulici

Predsednik Zdrave Srbije i opštine Čajetina govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Ti znaci ipak saradjujes sa ovom vlasti i ne treba ti ulica… nego sta bi sa restoranom na Kopaoniku u tvom komsiluku!?

    1. Ne znam u kojoj državi Ti živiš , crni domino , ali koliko ja znam , Kopaonik nije u Stamatovićevom komšiluku . Stamatović je iz Čajetine . Ako znaš gde je to !!

  2. Na ulici se desio 5. oktobar i srušio zločinački režim a i ovaj sadašnji lopovski će pasti.

  3. Kako kažu braća Bugari: „što ne može da se kupi za pari, može da se kupi za mnogo pari“. Važi za šefove ovih na brzinu pred izbore formiranih „stranaka“. .

    1. Ako misliš na Stamatovića , kao šefa stranke na brzinu formirane pred izbore , onda si se prevario . Njegova stranka je formirana 2017. godine . A ljudi ga biraju za predsednika opštine već 16 godina . Znači , jedan od retkih koji su izabrani , a ne postavljeni od strane SNS-a !

  4. Čudno je ono pečenje koje zagrljeni onomad jedoše dvojac Stamatović-Selaković. Od njega dobiješ amneziju ili naknadnu pamet?

  5. Slazem se sa vasim komentarom i podrzavam u vasim akcijama .Vase misljenje o krugu dvojke i da postoji ogromna vecina glasaca van Beograda,koja zeli da sami odlucuju kako ce da glasaju i sta zele na naprave od Srbije.Vi pokazujete da vase ideje su vredne da se podrze

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.