Njujork Tajms: Vučićeva pobeda približavanje autokratiji

Ostavite komentar


  1. poraz Srbije, njenih gradjana………..
    "pobeda" cetnistva ( zakletih Vucica & Nikolica) I rusofilske prazne torbe!
    Konacno, jednog dana civilizacijska Srbija ce da pobedi!
    Vucic, Nikolic, Dacic, Jeremic, Irinej & Co. ce da odu ispod mnogih lipa (kao u Pozarevcu! ) koje u Srbiji obiluju!

  2. Аутократија није ауто-кратим-ја!

  3. Vucic je pokrao izbore! Ovo govori i snimak ubacivanja peglanih listica sa zaokruzenim brojem 6 (AV). IZBORE MORAMO PONOVITI!!! Ovaj snimak sigurno nije jedini, a uvericemo se u to narednih dana! A Vi sa zapada samo podrzavajte Diktatora kome ste cestitali takvu pobedu! Sram i vas da bude! Ne trebate nam ni vi!!!

  4. све су побркали:Не стиче се углед политичком фунцијом,већ углед је пут у политчке врхове!

  5. Kako covek da povrati poverenje u americke medije kad su kampanju za americkog predsednika vodili tako sto su otvoreno stali uz Hilari ili bolje reeno protiv Trampa.Mediji su bitni za demokratiju ali pored toga lako svojim potezima mogu da pokazu da su pristrasni.Zato , zasto bih ja verovao u stav onih za koje znam da su pristrasni?

  6. Vidim kakva je njihova demokratija, lupa bombe gde stigne. Cista autokratija nad svetom. Bolje da gledaju u svoj lonac.

  7. Kakav Njujork Times kad imamo Informer i Pink koji prenose velicanstvena dostignuca malog Aleka…

  8. @vučićeva pobeda

    Kao prvo, Četnici su bili antifašistički pokret priznat kao takav od strane demokratskog sveta.
    Tužno je da i u ovakvom momentu, kad se mladost pobunila protiv diktatora, imate potrebu da istresate svoje šovinističke i ideološke frustracije.

    ene samo brine što svaku gužvu i časne proteste kod nas, žele da iskoriste osim partijaša i razni..idelogičari, pa imamo prilike na protestima da vidimo razne staljinističke i komunističke parole (samoupravljanje, dole zapad i nato, nije za nas BNV itd), tobož kao oni brinu o demokratiji.

  9. Gde pronalazite ove "vesti" koje će doprineti da vas više ne čitam? A tek komentari koji vonjaju na trulež!! Moj nećete ni objaviti po starom dobrom običaju. Postali ste huškači bez zazora. Šteta.

  10. Samim tim sto ova vest se slobodno iznosi i stampa govori da nema cenzure a druga je stvar sto se Danas lose prodaje. To je ekonomija nije demokratija. Mozda vam je losa koncepcija ili su vam troskovi preveliki.

  11. I danas rts Gnevnik u 8h,ni da pomene studente i demonstracije!(Gost jutarnjeg programa Odalović,AV-ov zadrigli klimoglavac/ćutolog!)-Znate šta vam je činiti u 19:30h!

  12. Stvar je jednostavna, Radi ostvarivanja potpisanih ciljeva iz Briselskog sprazuma,date su sve tri institucije vlasti,znaci nema izgovora za ne sprovodjenje potpisanog, a u koliko potpisano ne bude ispunjeno,sledi alternativa,protesti su svrsishodna posledica svima vidljivih uzroka,ali takodje i kljucnih uzroka koji na zalost nisu svima vidljivi, u sustini NATO i EU su kljucni muzicari,mi samo pevamo kako oni diriguju,a niti razumemo reci niti znamo da komponujemo,neznamo kao narod na zalost ni da note citano,a hteli bi da budemo clanovi hora.Nista se na Balkanu nece promeniti ni za 100 godina.

  13. Sad““ se setili da objavljuju da je u Srbiji na pomolu autokratij, i još da je EU svetionik demokratije za Srbe. ““ajde molime te, a kad““ je ovog našeg, onaj njihov vajni, bivši predsednik šašoljio po ramenu, tad““ se nisu setili da napišu ovakav članak.The New York Times, man““te se ćorava posla.

  14. Neka mi neko objasni kako to da Danas nije cenzurisan ako živimo u diktaturi?! Ili je neki novinar ili list cenzurisan čim piše afirmativno o vlasti a protiv opozicije? Valjda sloboda govora i mišljenja treba da važi za sve. To što vi mislite da su glasači SNS-a samo krezubi, nepismeni ljudi, to je vaš problem. Ima nas izuzetno obrazovanih, pa tako ima i novinara, intelektualaca, sportista, inžinjera, programera (taj sam)… Slažem se da vas glas treba da se čuje isto koliko i Vučićev, ali mislim da je broj novinara koji maju dobor mišljenje o SNS proporcionalan broju glasova koji je dobio SNS. Prema tome, zato i pišu dobor o njemu. Naravno, uvek imate i nekog Vučićevića koji to radi iz koristi i koji mi se gadi. Ali takve ima svaka vlast, pa je takve imala i DS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.