Non-pejper EK: Srbija ne može da zatvori nijedno poglavlje dok ne reši vladavinu prava

Evropska komisija u nezvaničnom radnom dokumentu posebno kritikovala favorizovanje vladajuće stranke u medijima tokom izborne kampanje

Ostavite komentar


  1. Bravo, to je prava poruka. Bojim se da sa ovima na vlasti vladavina prava nikada neće da se postigne! To je zaista najtužnije za generacije koje dolaze!

  2. А ако уведе санкције Русији и призна издвајање КиМ сва поглавља ће отворити.

  3. Plašiti ljude u Srbiji,da ako priznaš Kosovo sve će da propadne to su budalaštine,jer im naše priznanje i onako više nije potrebno,pogotovo kad uđu u sve organizacije za godinu dana,sledećih,tako da vladavina prava nema u našoj jadnoj zemlji nema nikakve veze,sa Kosovom,jer ti činiš u svojoj zemlji,ono što nije normalno u demokratskom svetu.Babe i žabe treba odvojiti,i ljude koji su se ogrešili o svoje građane na bilo koji način, treba da budu procesuirani, tada će vladavina ljudskih prava biti ispunjena,ne praznom pričom,o priznanju Kosova ili nepriznanju istog,toliko o zdravom mozgu,koji je teško naći sada ovoj napaćenoj zemlji sa najmanjim standardom u novijoj istoriji.Molim da administrator objavi moj odgovor,koji nije objavio već mnogo puta,pozdrav

  4. Činjenica je da je sve tako kako je dato u non pejperu EK,ali je tačno i da bi sve bilo drugacije kad bi radili kako Evropa i SAD traže.

  5. Kada smo kod vladavine prava Srbija krši zakon o ličnoj karti. Krši se član 10 stav dva tog zakona koji kaže da zahtev može da se podnese putem konzularnog odelenja.

  6. Знају ОНИ веома добро шта је то правна држава, зато се боје владавине права као ђаво крста.

  7. Ma evo i nas Švajcarce muče decenijama, nikako da nas prime u EU. Šta, niste vi kao Švajcarci?
    Pa budite ako hoćete, ko vam brani

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.