Nova: „Politički igrokaz Vučića i Tačija“

Ostavite komentar


  1. Dal je moguce da imamo ovaku opoziciju?kakva ljiga od „čoveka“u ovakvim situacijama svi zajedno trba da nastupaju i brane politiku drzave“kakva god ona bila“a politicke pojene boriti se mimo Kosova,ako je moguce kod nas Srba.

    1. O cemu pricas, botino? Kada mu je opozicija i crkva govorila da ne ukida srpske institucije na KIM nije ih poslusao, kada mu je crkva i opozicija govorila da ne obecava Kosovu clanstvo u UN nije ih poslusao, kada mu je opozicija i crkva govorila da ne prica o razgarnicenju jer je to u uvod u Veliku Albaniju i etnicko cisnjenje Srba nije ih poslusao. I sta je zauzvrat dobio, tapsanje po ramenu od strane Merkel i magarecu klupu od Makrona. Tako je to kada na vlast dodje kukavica, slabic i poltron. Zao mi Srba sa KIM ali i oni snose odgovornost jer su glasali za njega. Sloba im ocigledno nije bio dovoljan da shvate da diktator nikada nece moci zastiti njihove interese.

    2. Botu rade padejski, najpre upiši barem neki večernji kurs iz pravopisa i gramatike srpskog jezika pa tek onda kreni da zarađuješ taj prokleti vučićev sendvič,zarad kojeg prodaješ svoju čast,dostojanstvo, otadžbinu,ponižavaš se i uništavaš svoju vlastitu budućnost ,kao i budućnost svoje dece. Sajt slobodarske i jedine nezavisne i profesionalne novine Danas-a, nije mesto gde ćete vi,bedni nepismeni,
      neobrazovani botovi-primitivci svojim stupidnim,
      šablonskim,
      prizemnim i providnim
      političkim parolama postići
      bilo kakav uspeh. Pokušajte da shvatite da je prosečan čitalac Danas-a obrazovan,svestan,
      moralan i dostojanstven čovek. Čovek (u punom značenju te reči,NE gnjida,gmaz,hulja ili hijena)koji ima kičmu,stav,vlastito mišljenje i formirane norme ponašanja. Shvatite da je to čovek kod kojeg
      vaši nepismeni i besmisleni komentari proizvode potpuno suprotan,kontra-efekat od onog koji vi očekujete.Ako ikako možete,pokušajte
      da shvatite
      da nam vređate zdrav razum i elementarnu inteligenciju.
      Koju vi,očigledno,
      ne posedujete.
      Jer da je posedujete,ne biste ovako besmislene i iritantne komentare pisali. Manite se ćorava posla i
      idite kod vućićevića,
      bujoševića,marića
      i sarape, na njihove sajtove i forume,
      pa tamo pišite te svoje gluposti do mile volje. Tamo je vaša publika koja
      se klanja lažnom mesiji,a parola „otadžbinu za sendvič“ (i eventualno pokoju „crvenu“) ,prolazi
      bez otpora,pitanja
      i ikakvih problema.

    3. Rade, sa ovakvom politikom koju kreira tvoj gazda Srbija srlja u propast. Rasprodajom prirodnih resursa, aerodroma, banja, pitke vode, zemlje strancima bicemo svi zajedno robovi u svojoj zemlji. Razmisli malo koja je cena tvog sendvica ili sta god bajato bilo.

  2. Auuuu Rade,Rade…kažeš pojene a..A znaš da opozicija ne valja hahahaha..Strasno ,malo pismeniji nam i vode ovu drzavu..Ali ne sekiraj se,oni su samo malo pismeniji od tebe ,verovatno sa osmogodisnjom školom.

  3. Takvi kao što si ti prodao si Kosovo i Metohiju, pa Včiću dali vruć krompir. Vučić je išao na kosovo i Metohiju. A što ne ideš ti.? Lako je pričati uz vetar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.