Nova stranka: Beograd se namerno ne čisti zbog protesta

Ostavite komentar


  1. Ako Rezm necisti ulice i sneg , zar nismo mogli da protestujemo u sred leta ,nego se cekala zima i minus 6 . Letos gospoda otisla na letovanje nigde nikog ,Svi protesti uvek u sred zime ,da se narod smrzava …tako je bilo i 9 marta Vuk Draskovic tako i drugi protesti sve u sred zime ,……Da idem da setam protv rezima i smrzavam se necu ./ od setnji se ovaj rezim smeniti nece . Samo revolucija moze da smeni ovaj rezim . Narod je toliko pacifikovan ,samo se cuje mantra ,,minrni protesti ,, …………..ja sam uvek bio za demonstracije u sred leta !!! i to jos 2014 godine . a sad ko hoce neka ide u sred zime da se smrzava i seta .! ZAHTEVI PROTESTA SU NAJBLAZE RECENO SMESNI !!! treba da se traze NEOPOZIVE OSTAVKE POLITICKE MAFIJE !!!! a ne neke smejurije tipa ,,fer izbora ,, gde ce opozcija koje nema , ucestvovati sa 100 eura dok Dacic i velikani mafije osnovane 1990 nastupaju sa milionima eura i BIA slubom ! zar neko veruje da ce se ovaj rezim demontirati na ,.IZBORIMA ,,…… UVEREN SAM da slube Rezima namerno biraju zimu za ,,demonstracije ,, da se protestanti smrznu i premrznu !!! nas narod NIJE NAIVAN ,ali tredovno ispada NAIVAN !!

    1. Zašto se protesti nisu organizovali letos? Pa zato što se leti nosi lagana letnja garderoba i račno se vidi koliko malo ima protestanata, a zimi su svi naobučeni „rašireni“ garderobom i čini se da ih ima više.

      1. Jbg…ti bi se u ratu zalio da ti je ladan pasulj pa ne mozes braniti zemlju od neprijatelja,jel da?

    2. Eeeee jado, polako sa tim sendvičićem, da se ne zagrcneš, o’ladio ti se čajić.

  2. Javni prevoz sinoc gotovo da nije funkcionisao. Ne pamtim kada je tako bilo. Pojavi se jedan bus na svakih pola sata i stotinu ljudi pokusava da udje u njega. Nesto tu debelo ne stima. Ili su celnici grada totalno nesposobni ili postoji neki razlog. Da napomenem da sam morao da idem peske od Ade do Zarkova po cici zimi i usput nisam video nijedno vozilo za rasciscavanje snega.

  3. Sa „Krvavim kosuljama“ gde su batinasi pohapseni a nalogodavac se sta a njima, zbog „Novinara“ Jovanovica su pohapseni palikuce, nalogodavac i cak predsednik opstine Grocka sa saradnicima i sada im kriv sneg odnosno blokada saobracaja koju upravo oni uzrokuju mitingujuci na okretnici trolejbuskog i autobuskog prevoza na Studentskom Trgu i blokadom saobracaja na glavnim centrlanim beogradskim saobracajnicama.

    1. Miodraže iz Peći, da kojim slučajem ti nisi Bogoljub iz Peći?Ili možda Dragomir iz Peći?Slutim da nisi ni Milanka ni Olivera,a ni Simon takođe.
      Ipak…Bogoljub definitivno.

  4. Ako je tako kako tvrdite, onda vi danas ponesite lopate za sneg i pokazite beogradjanima da mislite na njih. Kad SNS-ovci mogu da ciste djubre po parkovima i zelenim povrsinama, mozete i vi sneg sa ulica.

    1. Molim vas pozovite te SNS-ovce što čiste đubre po parkovima da dođu u veliki park na Banovom brdu, pocrkasmo od razbacanog đubreta. Ni ono popadalo granje i drveće od prošlog snega još nije sklonjeno.

      1. Predsednik opstine Cukarica prima gradjane jednom nedeljno (sreda ili cetvrtak). Ili skupite potpise nezadovoljnih pa mu ih posaljite…

      2. Vi nemojte da bacate đubre po ulici i u ulične kante za đubre, nego u kontejnere

        1. Na Brdu sam od rođenja, toliko đubreta i štroke na ulicama nikada nismo imali. Ulice se peru 2 (slovima: dva) puta godišnje, umesto jednom nedeljno kao što je bilo zadnjih 50 godina. Najbolje je da pišem peticije vama SNS čobanima sa Umke, koji ste uzurpirali opštinu i doneli običaje sa sela.

  5. Pokažite mi te parkove u kojima SNS čisti đubre, cela Srbija je zatrpana smećem, nema separacije otpada, zakon o zabrani pušenja se ne poštuje, ljudska prava se ne poštuju, a možda će neko očistiti sneg kada big čif naredi, a ne zato što je to normalno!

  6. Alo, Vuče Jeremiću, pa dokle da krnjiš autoritet i poštovanje kod ljudi,uključujući i mene, ovakvim nebuloznim izjavama!?Vuče, verovao sam u tebe svim srcem dok nisi padao na prostim stvarima, širenjem lažnih vesti o Putinu koji „voli Srbe,ali prezire Vučića“,Merkelovoj da je „zatvorila vrata Vučiću“, ruskom ordenu da je bez iakvog značaja i slično…Zašto, nije mi jasno, rasprodaješ tako jeftino simpatije koje su neki imali za tebe?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.