Nova stranka: Jedino Danas, N1 i Nova S objektivni i profesionalni mediji

Ostavite komentar


  1. Sve je relativno, pa su tako za opoziciju ovi mediji objektivni i profesionalni, a za vladajucu koaliciju neki drugi mediji.

  2. Mediji trebaju biti potpuno neutralni, da pišu i saopštavaju činjenice i realne događaje, a ne da rade po direktivi bilo koje struje. Prave samo zabunu i svađu svojim nekorektnim izveštavanjem i krijući se stalno iza floskule da ih neko sputava jer „nemaju“ slobodu medija.

  3. Slobodan, objektivan i profesionalan medij kada govorimo o politici ne postoji. Ne u Srbiji, nego nigde. To su priče za malu decu.

  4. Objektivni su kad pišu ono što odgovra pomnutoj stranci ako budu pisali drugčije verovatno neće biti tako dobro ocenjeni od ovog „važnog“ političkog faktora u Srbiji

  5. N1 je dokazan kao opoziciona televizija, koja planski pokusava da predstavi vladajucu strukturu u losem svetlu, koristeci stare i proverene zapadne metode medijske manipulacije. Ali na kraju ipak bezuspesno. A ko se zadnji smeje…

  6. Mediji kao subjekt delovanja ne mogu biti takvi da svima odgovaraju.

  7. U zavisnosti od interesovanja i preferencija, razliciti ljudi bi naveli razlicite medije.

  8. Da..da objektivni mediji gde na svakom koraku pljuju i blate vlast

  9. Nije bitno šta se govori, već ko to govori, a ova tri medija nisu mogli da imaju goru anti reklamu od ove izjave.

  10. Sve to zavisi od ugla gledanja, jer su za neke prodane duše, a za druge oličenje slobode govora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.