Novaković: Andrej Vučić je na čelu kriminalnog sistema u Vojvodini i Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. A zaboravili ste, Novakoviću SPS. Sta sve oni rade u energetici
    Mafijaše u skladu sa zakonom

    1. Stefanović zadužen za Beograd, Glišić za zapadnu Srbiju, Andrej za Vojvodinu… kakva je to tajna

    1. Gospodo, šta je to sa vama, pa pola Kovina zna za to, hteo sam da ih slikam ali kad sam video one majmune, bilo mi je trta, samo i vi nastavite da ne objavljujete komentare i ugasili smo

  2. Poznajete li Novakoviću Bajatovića i Nikolu Martinovića iz SPSa sa kojima ste bili u kohabitaciji, pa zatim Kruževića i Miloša Tomića?
    E oni vedre i oblače u Novom Sadu i Vojvodini. E ako Andrej zajedno sa njijma radi, onda proširite listu optuženih, to bi već nešto značilo.
    Pravda i po pravdi

    1. Andrej je pancevacki zet, pa je prirodno povezan sa Vojvodinom. U cemu je onda problem sto njegov surak Nidzo tamburas poverenise po Pancevu. Stalno neke teorije zavere! A kanalizaciona fotografija je fotomontaza sa slikom iz ukradene licne karte. Eto resenja!!!

  3. Maskarada bivsih je svakodnevno prisutna. 20 godina je Vojvodina tonula, rasparcavana i rasprodavana, a sad kad vise nemaju te prihode krive vlast, porodice ili jednostavno vremenske prilike..

  4. Da li se to meni čini, ili se ovde radi o ratu kuge sa kolerom?

  5. Zakon o zaštiti uzbunjivača

    U navedenom članu 2. tačka 1 definisani su osnovni pojmovi, pa tako:

    „1) „uzbunjivanje” je otkrivanje informacije o kršenju propisa, kršenju ljudskih prava, vršenju javnog ovlašćenja protivno svrsi zbog koje je povereno, opasnosti po život, javno zdravlje, bezbednost, životnu sredinu, kao i radi sprečavanja štete velikih razmera;

    2) „uzbunjivač” je fizičko lice koje izvrši uzbunjivanje u vezi sa svojim radnim angažovanjem, postupkom zapošljavanja, korišćenjem usluga državnih i drugih organa, nosilaca javnih ovlašćenja ili javnih službi, poslovnom saradnjom i pravom vlasništva na privrednom društvu;

  6. Možda treba pozvati upravu ili zaposlene u firmi „Beton komerc“ kao svedoke? Možda bi oni mogli da objasne tehniku uticaja bizmismena Vučića?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.