Novaković: Kontić zaštićen od odgovornosti za prebijanje jer je deo sistema SNS-a

Ostavite komentar


  1. Da li moguće da se čovek koji je glasao za Zakon o radu iz Soluna i dalje bavi politikom i da se pita za nešto? Da li je moguće da TV N1 nije mogla da nađe drugog sagovornika za događanja u Novom Sadu od ovde bitange?

    1. Da li je moguće da ovo o čemu gospodin priča je politika? Da li je rekao nešto što nije tačno?

  2. vi ste protiv napredka, novih radnih mesta, ljubomorni na savršenstvo svakog člana sns. mi smo fakultetski školovani, moralne gromade, nesebični i pošteni. i kao takvi izazivamo ljubomoru. drveće se seče? pa zamenićemo plastičnim svetslećim koje uvozimo iz bratske nr. vazduh? važnija je ljubav prema kosovu. pogled prema f.gori? namestićemo hologram ako treba himalaja, pomoću vazduhoplohova koje ćemo telepromtovati kanalom morava vardar

  3. Ne volim SNS ali ovaj Novakovic mi je toliko antipatican da bih izmedju njega i SNSa birao njih.

  4. Sve je to tačno što je kazao Novaković, samo ovde zakone nema ko da sprovodi. Da slučaj nije dospeo u medije policija i tužilaštvo ništa ne bi uradili. Sad su uhapsili dvoje (zbog pomaganja u izvršenju krivičnog dela)….Međutim postavlja se pitanje Zašto policija iz NS, javni tužilac takođe nisu u zatvoru (pomagali su Kontiću da zataška pokušaj ubistva)? Nisu se mešali u svoj posao….e pa za to bato ideš u zatvor…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.