Novaković: Milenko Jovanov je samo trbuhozoborac

Poverenik Narodne stranke za Vojvodinu za Danas o incidentu i situaciji u pokrajinskom parlamentu

Ostavite komentar


  1. Morate ići do kraja.
    Čak štaviše trebali ste izaći još pre minimum 2 godine.
    Ali ne da se povučete iz javnog života kao Jankovic.
    Nego da protestvuje te svaki dan (a ne samo subotom) ispred skupštine. Ne brinite ima dovoljno ogorčenih ljudi bez novca sa ili bez posla koji će vam se rado priključiti.

  2. Retko antipatican lik, znam licno koliko je ljigav, ali sve mu je oprosteno kad je toliko marljiv u borbi protiv fasisizacije drzave, koju niko normalan ne moze da ne oseti i vidi na svakom koraku

    1. Nađite mi jednu javnu poznatu javnu ličnost iz sveta politike koja nije „ljigava“. Pa samo takvi u ovoj bednoj državi i mogu da se bave politikom.

  3. Organizatori građanskog protesta “1 od 5 miliona” su lično lopovčine Đilas, Jeremić i njihovi saradnici koji su ojadili Srbiju i prokockali ukazano poverenje građana. Sada pokušavaju nasilnim putem da dođu na vlast ali zaboravljaju činjenicu da su na izborima izgubili a nove izbore neće jer znaju kako bi neslavno prošli.

  4. Ovde je populizam upotrebljen kao “tehnika transformacije” kojom se “pluralističko demokratsko društvo pretvara u autoritarno monističko društvo”. Pored tiranije laži, tiranije korupcije, razvijeni populizam ima osobine i tiranije parlamentarne većine. Ova većina sprovodi zakonodavnu tiraniju i blokadu medija, a demokratija postaje apsurdna.
    Nesreća populizma i sužavanja vlasti, kao najvećeg političkog zla, je najsigurniji put do autokratije.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 7

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.