Novaković: Vučić zaveo poluratno stanje, na korak od fizičkog nasilja prema opoziciji

Ostavite komentar


  1. Sve izbetonirati ,sume poseci,paliti auto gume non stop za bolju I napredniju Srbiju

  2. Kocka se av ako krene nasilje nad opozicijom. Mnogo policajaca neće slušati naređenja. Pun im je kufer više bande na vlasti. Av može da pokuša sa nasiljem sa navijačima i privatnim tabadžijama.

  3. Mi koji zivimo U Australiji, zahvaljujuci internet television I mnostvu raznovrsnih TV kanala, itekako smo upoznati da ukupnim desavanjima u regionu, ukljucujuci I politicka. Mi pomalo I zavidimo na kolicini demokratije I slobode stampe I informisanja, jer toga nema nigde na svetu. To je samo korak do anarhije, jer toliko lazi I neistina ne izrekne se skupa u celom svetu koliko u samoj Srbiji. Nazalost, sve to izvire na jednom mestu, samo pod razlicitim imenima, a to je Junajted groupa, odnosno N1, Nova S, Danas, zalosni NIN itd.
    Stekao sam penziju radeci U informativnoj I analiticko- istrazivackoj delatnosi I sramotar me je reci da to pripada, kako se na zapadu kaze, istoj industriji. To sto rade gorepomenuti mediji je industrija lazi, kleveta I sramote.

  4. Pričate o nasilju?!
    Jel beše ono Vaš sin snimljen kako razbija?
    Da li „iver pada dalje od klade“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.