Nove mere Vlade Srbije: Pomoć penzionerima 4.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Lepo je sto drzava misli na nase najstarije. Moramo ih cuvati mnogo, sada cak vise nego inace.

  2. Naši najstariji sugrađani su ti koji su i najugroženiji zato im je svaka pomoć dobro došla.

  3. Kako će to 4000 dinara da pomogne u zaštiti od širenja epidemije?
    Čist populizam!
    Ali ni to vam neće pomoći da ne budete počišćeni na prvim sledećim slobodnim izborima!
    Pamtiće ljudi kako ste se ponašali!

      1. Bote Uroše, ne pratiš na času: čovek je napisao „na prvim sledećim SLOBODNIM izborima“.

  4. Za penzionere je svaki vid pomoci je dragocen, i drzava brine o svakom gradjaninu.

    1. Aj bre deki šta vidiš u ogledalu kad se ujutru briješ poštenog čoveka sigurno ne dupeuvlakača i sendvičara sigurno još samo malo pa ćeš jesti suv hleb bez podriguše

  5. Kada ovo ludilo sa ovom bolečinom prođe opet će se sve svaliti na leđa penzionera, od čuvanja unuka i njihovog odvođenja i dovođenja iz vrtića i škola, pa sve do finansiranja onih članova svojih porodica koji na neki način nedovoljno zarađuju, a sada koriste to što moraju kao da služe penzionere i naplaćuju im svaku sulugu, od nabavki pa sve do iznošenja smeća.

  6. Srbija je odlicno organizovala mere zastite i pomoc penzionerima. Sve pohvale za nasu vladu.

    1. “Srbija je odlicno organizovala mere zastite, KRADJE i pomoc penzionerima“
      Zaboravili ste, nadam se nenamerno, jednu rec pa sam je ja dodao!!!

  7. Meni tih 4000 dinara baš ništa ne znače, ali sigurno ima neko kome ipak nešto znače. Zato bih najradije to i još malo više uplatio u neki fond za pomoć onima koji su ovih dana dobili otkaze jer mislim da je njima novac sada najpotrebniji.
    Da li neko zna da postoji takav fond?

  8. Pogrešna odluka, jer Srbiju, kao i skoro ceo svet, ove godine očekuje recesija i veliki deficit u budžetu. To znači dodatno zaduživanje države da bi isplatila budžetske korisnike, a sve će to posle platiti građani kroz povećanje poreza ili smanjenje penzija i plata.

  9. Po ovj preporuci vlade vidi se da tamo sede diletanti,vlada donela zakljucak da verske zajednice vrse verske obrede bez prisustva vernika?Pa ljudimoji dali to ima negde na svetu?

  10. Ma ne treba njima pomoc nego vracanje ( pokradene) bezankonski oduzetO deo penzije o cemu Vuciceva Klika cuti kao Vukov spomenik U Beogradu ‘. Oduzeti deo tih pisljivih penzije je “ Turbo Kriminal! Znaju li Ovi u vladu da Se pocrvene od stida?!

  11. Aj bre deki šta vidiš u ogledalu kad se ujutru briješ poštenog čoveka sigurno ne dupeuvlakača i sendvičara sigurno još samo malo pa ćeš jesti suv hleb bez podriguše

  12. penzioner privatnik danas sam dobila istu penziju kao i prošli mesec bez obećane pomoći od 4000.din. kada i dali će mi isplatiti tu pomoć.

  13. pomoc od 4000din nije upisan na racun penzionerke za martovski cek gde su taj pomoc i na ciji racun otisla voleo bih jedan odgovor

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.