Novica Tončev postao potpredsednik SPS

Slavici Đukić Dejanović je ponovo produžen mandat Dačićeve zamenice, Bajatović odmrzao potpredsedničku funkciju
Konsolidacija u vrhu socijalista na obeležavanju 27. godišnjice partije

Ostavite komentar


  1. Nepismen covek, uhvacen u falsifikovanju diplome Gradjevinskog fakulteta iz Pristine odlucuje sa njemu slicnima o sudbini ove zemlje i svih nas. Pravo je cudo da jos postojimo.

  2. SPS TREBA DA SLAVI ROĐENJE JEDNOG POSEBNO,PatriJotski,mekodušnog,,legaliste,,koji IH je,,srećom,,po naciju,vaskrsao,,da nas i dalje usrećuju,, čimbenici,sv,,trojstva,, sps,srsi jul,posle svih,,nesrećno sklopljenih okolnosti, ,u kojima su bili barjaktari,a sada,sada ,,elita,,zlatnog doba,,Extra kvaliteta,,po svim,platformma, i,minulim radovima,,.,Posle 5,og oktobra Mu se,,nije,,slagalo,,sa,,tendencijom,, lidera svega srBskoga,, pa IH UVRSTIO,U SVOJE,,POMAGAČE,,,,Samo što su SVEKOLIKO SrBstvo Gde SU GA,,BRANLII,,ŠTITILI,,preselili,,SPONTANO,, na teren U.Ž.A.S..a..

  3. Ova bulumta na slici, a i njima slicni, je da je bilo srece i pameti trebala otici
    u zaborav 6. oktobra 2000! E tako nam i treba.
    Pozdrav iz Vojvodine

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.