NVO u otvorenom pismu upozoravaju EU na krizu demokratije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Evropski licemeri da li ste čuli za izbore. Vidite u Srbiji nije bilo izbora. Pregovarate sa av koji nema podrđku više od 20 odsto glasača. Nismo mi pleme. Svaki dogovor sa av nema nikakvu pravnu snagu. On može da prodaje samo svoje.

    1. A koliku podršku imaju tvoji SzS-ovci? Od 50% izašlih 63% je glasalo za Vučića. Od 50% izašlih vas ne podržava ni 1%, a možda i manje, pa koliku vi političku „snagu“ onda imate? Izlaznost u Srbiji je uvek bila od 53 do 60% pa i kad ste vi vladali (proveri). Dakle, ne prisvajaj one koji ne glasaju nikad, ili one koji nisu zadovoljni ni jednom opcijom, to se zove kradja glasova. Neće vas narod čoveče, vi se poubijaste medju sobom bez vlasti, šta li bi tek bilo kad bi trebalo da delite fotelje.

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.