Obradović: Đilas se nije usredsredio na borbu protiv vlasti, već protiv opozicije 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je očigledno da se predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nije usredsredio na borbu protiv vlasti, već protiv opozicije.

On je u pisanoj izjavi istakao da ima sve više sumnji u javnosti da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Đilas obnovili staro prijateljstvo, kao i dokaza da su SNS i SSP već u nekoj vrsti koalicije i da sinhronizovano nastupaju.

To se najpre vidi po podršci SSP protivustavnom francusko-nemačkom sporazumu o priznanju Kosova, koji je Vučić prihvatio u Briselu, a posebno je sramno što Đilas javno konstatuje da je on štetan po Srbiju, ali ga ipak podržava i tako služi interesima EU i Vučića, naveo je Obradović.

Podsećajući na Đilasovu izjavu da mu je cilj da sa vlasti odu SNS i SPS, a da na vlast ne dođu Dveri i Zavetnici, Obradović pita ko će onda doći na vlast.

Jedino bivši režim na čelu sa njim, a to građani Srbije definitivno ne žele, jer je u narodu gotovo podjednako raspoloženje i protiv sadašnje i protiv bivše vlasti, ocenio je lider Dveri.

Dragoceno je što je Đilas javno priznao da je njegov cilj da pomogne Vučiću da na vlast ne dođe jedina istinska alternativa bivšem i sadašnjem režimu – patriotska opozicija oličena u državotvornom bloku koji čine Srpska koalicija NADA, Srpska stranka Zavetnici i Srpski pokret Dveri sa saborcima iz Patriotskog bloka, kazao je Obradović.

On je ocenio da građani Srbije sada imaju jasnu ponudu: ili koalicija Vučić-Đilas kao simbol jedinstva bivšeg i sadašnjeg režima, ili nova generacija političara koji nisu bili na vlasti i koji donose nove političke ideje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari