Obradović: Dva načina za prekid štrajka

Ostavite komentar


  1. „Govoreći o mogućem neutralnom posredniku, Obradović je istakao da bi izbegao da to bude neko iz inostranstva, već da bi bilo bolje da to bude neko iz SPC, SANU ili bilo ko ko ima autoritet u srpskom narodu…“
    Клуб књижевника?! Или управе Партизана и Црвене Звезде?! Ил’ КУД Абрашевић?! Или можда ђенералштаб (они уживају огромно поверење)?!…
    Реци, Бошко, тко би то могао бити – немо’ се устручаваш!…

  2. Meni je tebe žao ,prosto ti si stoposto u pravu ali kod nas su sva prava poražena,svaki iole ozbiljan čovek će to prihvatiti.

  3. …duza, i jaca …je bila borba , komunjara protiv Kralja…
    Potomci, ni strajk ne mogu da sazovu…?? Onaj npr. generalni strajk…
    Ni u serpe ne lupaju , duze od 72 sata…

  4. Nakon sto su pojedini koalicioni partneri odlustali od bojkota izbora, Obradovic se opredelio na strajk gladju u pokusaju da narusi izborni proces i same ozbore.

  5. Boki izdrzi mozes ti to,nedozvoli da Seselj bude bolji strajkac od tebe.Nema nazad ,znas onu narodnu dao gros da udje u kolo a sad bi dao i dva da izadje
    Ti si ozbiljan politicar nemoj obrukati opoziciju i tvoje rodjene.Gresku pravis sto nespavas na stepenicama ispred skupstine.Ovako pricaju da nocom krkas ,a danju se suncas.Narod ocekuje PREGOVARACA taj ce izleciti sve boli.I demokratski je da ga ti izaberes.

  6. Možeš štrajkovati tako do kraja života. Danju sediš na stepeništu a noću jedeš i spavaš. Ali nije još“Ramazan post“. Pa se prolaznici sprdaju sa jednom budalom. Ni jedan strani plaćenik nije tako nisko pao. Sram te bilo.

    1. Sram treba da bude tebe kad pričaš neproverene informacije. Držao si mu sveću kad je jeo? Tomi si onomad verovao? Martinoviću takođe?

  7. Bez brige narode, Martinovic, Gojkovic, Stefanovic, Vulin, Mali, Sarcevic i ostatak …. ne mogu izvesti ni 10%glasaca na izbore, dzaba se kriju iza AV, propadaju 100%!
    Covid-19 je pomogao kukavnoj opoziciji u ovom trenutku….

  8. Koliko gneva u komentarima. Ni trunke razumevanja, ogromna volja da se sve izoblici, relativizuje, ponisti…
    Zaista smo veoma bolesno drustvo.
    Podrska ovoj licnoj inicijativi Obradovica

  9. Srpska akademija nauka autoritet?Od kada?Ne secam se kada je u poslednje vreme isturila svoj „autoritet“,a bilo je gorucih desavanja u drustvu..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.