Obradović (Dveri): Tenzije oko epidemije korona virusa pale zbog izbora

Ostavite komentar


    1. Uvedu mere,“Zašto su uveli, je l’zbog izbora“? Ukidaju mere,“Zašto ukidaju, je l’ zbog izbora“?Pa, vi bojkotujete izbore, i šta vas briga?Najbolje je biti u opoziciji, sve kritikuješ, a nikakva odgovornost, i znaš, nikad nećeš doći na vlast, pa udri po svemu.

    2. Apoliticna sam citav zivot,seljacko dete,politikom neka se bave oni kojima je to posao i zadovoljstvo,ja se bavim sopstvenim malim zivotom i svojom obavezama.
      Politika mi nije ni u malom mozgu,drzim se one pesme
      Djordja
      Balasevica,politika je kurva izvinte me sto psujem,ne zelim sebe da trujem,ali takodje imam pravo na svoje misljenje,jer se i lepo i ruzno dogadja u mojoj
      Srbiji,zemlji koju volim najvise na svetu.
      Svaki komentar o trenutnoj situaciji u
      Srbiji od strane
      Boska
      Obradovica je na mestu i tacan je.
      Njega i njegovo ponasanje prezirem,ali isto tako se slazem sa ovim komentarom da ne pisem isto dosadno mi je,takodje se slazem se nekim od ovih komentara,koga briga za
      Srbiju,vazan je licni intetes i novac,uvek bilo i bice,svi prethodni koji su bili na vlasti,sadasnji i svaki buduci bice ista prica,samo drugo ime i prezime.
      Imala sam potrebu da sve ovo napisem jer mi je zao nas obicnih smrtnika koji cinimo vecinu stanovnistva ove lepe zemlje i nije lepo da svojim gradjanima vredjate inteligenciju,ostala je nekolicinina pametnih i dobrih ljudi u ovoj lepoj
      Srbiji.
      Volim te
      Srbijo,ne saginji se…

  1. Sutra rade pijace a danas mi litija nesmem iz dvorista. Kad imas Mesiju na vlasti on za noc otera koronu. Loncara za presednika on je nas spasioc zarazio je staracke domove i ludare u Toponici u Pcelicama Kovinu i akcija KORONA NA MORONA je pocela pre 5 dana .U akciji vec 5 dan u KC Nis ne hrane iznemogle jel nemogu da glasaju.

  2. Politički sam na potpuno suprotnoj strani od Boška Obradovića i za njega verovatno ne bih nikada glasao.
    Ali to ne znači da ne mogu da prihvatim da on bude u pravu. Mogu, bez problema, i za ovo što je ovde rekao, mislim da je 100% je u pravu!

  3. Prvo kukaju zašto su uvedene ove mere. Kao nije trebalo. Sada kada ih polako smanjuju, znaju zašto Vučić smanjuje mere. Kod nas se kaže. Uhvati ga VRIŠTI, pusti ga PIŠTI. Svi vi radite protiv Srbije. Zarad svojih ličnih interesa i novca. Treba da vas bude sramota. Koliko samo pokreta ima u srbiji. To treba sve ukinuti. I otvoriti jedan goli otok.

  4. Kurti odlazi .Vašington je stavio šampanjac da se ladi. Konačno ćemo zaokruzuti našu drzavnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.