Obradović: Formiranjem Skupštine danas umire demokratija u Srbiji

Ostavite komentar


    1. Neka teska mora taj Boskic kako ga zovete i to sa 0,5 % glasova i nije vise poslanik,zbog cega je on onda neka pretnja.A jeste,jedini je za KiM.A negde sam procitao da je oko 79% protiv nezavisnosi KiM.Sve takve treba drzati na oku.

      1. Dejane, pa vidi se koliko ga Srbi sa KiM podržavaju, a kako su ga tek dočekali… Da, 79% je protiv nezavisnosti KiM, ali 99,5% je protiv Ljotić Boška.

        1. Procitaj ponovo tekst,nista nisi razumeo.Evo pomoci cu ti,pitam se po cemu je on neka opasnost i ne mogu da nadjem ni jedan razlog osim sto je za KiM.A koliko ima glasova,pa to me bas briga,prosto pitanje cemu tolika frka upravo zato sto je po svim komentarima nevazan pa i po tvojem,

          1. Dejane, i koliko je puta išao Boško na KiM? Koliku podršku ima od Srba sa KiM? Pa i Kurtijeva Rada ima veću podršku od njega. Za nju bar glasa pola familije.

  1. Da Boško Obradoviću…umrla je demokratija…u Srbiji.!
    Ali ja znam…a i Ti znaš da svako umiranje …radja novi ŽIVOT…
    Nećemo….ostaviti Srbiju …za dugo ..u traljama ..bede SNS…na to nas opominju nasi preci ..borci za normalnu zdravu Srbiju…jer ova TO NIJE… Boško,!!!!

  2. Nazalost, bojim se da optimizam gdina Obradovica nije utemeljen u stvarnosti. Mi vise nemamo demokratiju, vec cezaristicki sistem. Cak i najmanja prava obicnog coveka su zgazena. Nigde i nikako vi u sudaru sa bilo kojim simpatizerom vlasti necete moci da isterate pravdu. Za njih ne postoje zakoni. Bahatost je dostigla neslucene razmere. Ocigledno je da cak i RECNIK koji se koristi, a nikome ne para usi, to potvrdjuje. Svuda se koristi rec VLAST! Oni, nisu vlast, jer mi nismo PODANICI (mada se prema nama tako ponasaju). Oni su izabrani (a i to je diskutabilno), predstavnici gradjana Srbije kojima je PRIVREMENO omoguceno da njom rukovode (po zakonu). Nazalost u sadasnjoj konstelaciji snaga ja ne vidim da ce se nesto promeniti. A bojim se da se nas Klaudije nece mirno povuci sa „trona“.

    1. „Učiteljice“ ni meni se nije svidelo kad je DOS imao 198 mandata u Parlamentu, ali nisam išao da palim i rušim Skupštinu, tada je narod tako hteo i to je kraj priče. Sad narod želi ovako, i šta ti tu nije jasno?

  3. Bole, pazi ti sada sta pricas. Pogotovo kada trtljas o nekim gradjanskim sukobima. Od danas u 11 i 30 i zvanicno vise nisi narodni poslanik, ne stiti te vise imunitet i mogao bi zbog takvih reci glat da zavrsis u bajbokani.

  4. Jbg. Bole, sad ćeš morati da stanuješ u Čačak i to o svom trošku. Sreća pa ti je Vučić obezbedio auto-put, pa možeš brzo da stigneš do Bgd. i američke ambasade, samo sad ne moraš da ulaziš kao nekad, krijući se i četvoronoške.

    1. Dok mi radnici ne formiramo radnicku partiju i dok mi ne preuzmemo vlast nama boljitka za narod. Burzoazija ce to sprecavati, ali to je trend i nema sile koja ce to spreciti

  5. Nije čudo što Obradović to kaže. Pravo čudo je kako Danas svaki dan objavljuje Obradovićeve kolumne i izjave. Je li postao demokrata? Molim administratore da napišu odgovor, Draži bi bilo nezgodno da tu vratolomiju objašnjava.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.