Obradović: Ispitivanje porekla imovine prilika da se ispita imovina Željka Mitrovića

Ostavite komentar


  1. Samo njega? da pocnemo od Prepostenog Cede, pa svih tzv „politicara“ u zadnjih 25 godina?

        1. Da, Dragane, rekao je da je sledbenik Dimitrija Ljotića, pogledaj list „Iskra“ Dimitrija Ljotića, i „Nova Iskra“ Boška Obradovića i videćeš. Što se tiče „Pinka“, da, treba da se sve ispita poreklo, ali da se ispita i Ne1, i svi političari i tajkuni poput Šolaka, Miškovića, Djilasa, ali nemoj posle da bude, “ Ovo je politički progon“, nego za svakog isto pravilo.

    1. Botovi- Obradović nije činio vlast, počnite vi od AV, njegovog brata i kompletne vlade na čelu sa Zoranom Mihajlović.

      1. Mile, i u opoziciji se krade, zato Boško i divlja. Kad ne radiš godinu dana, a uzimaš narodne pare, šta je to nego kradja. A Boško skrckao sve stranačke pare, pa bi sad opet, ali…

    1. Biće,, što je bilo do sad bilo je,, a sad da vidimo ko se bogati i na koji način. Ovo je opcija jedan, opcija dva mrtvo slovo na papiru kao i do sada. Živi bili pa videli. Ne zaboravite ovo je Srbija.

  2. Poreklo imovine kao odraz poštenja političkih funkcionera u mandatu,predstavlja ispit poštenja dotične osobe i služi kao primer osoblju na vlasti.Medjutim,u pposlednje vreme,naročito u podkomunističkim zemljama kao što je Srbija,imamo niz prikaza nepoštenog i korupcijaškog ponašanja vodećih funkcionera u državi.Tipičan primer u malim mestima je onaj u Beloj Crkvi,je jednom siromahu, kad mu je umro otac,mali sin -maloletan,poslat je od strane crnogorskih rodjaka na jedno mesto,šest meseci.Kad je došao natrag,bio je pun kao brod i počeo da kupuje sve i svašta,pa je tako danas najbogatiji čovek u južnom Banatu.

  3. Ne znam zbog cega „treba poceti od…“. Svuda u svetu postoji formular
    ZA SVAKOG t.j. svako mora da prijavi svoju imovinu i plati porez!
    Ne znam sta je to komplikovano?

  4. Stojane i Ljubiša vaš posao je sve samo ne častan, što se mene tiče vi botovi ste kriminalci kao i vaši nadredjeni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.