Obradović izazvao Vučića na partiju šaha ispred Predsedništva

U "slobodnoj zoni"

Ostavite komentar


  1. Obradovic se sluzi starim trikom da kada nekog izazivas u necemu sebe izjednacavas sa njim.Bas je naivan kada misli da smo naivni.Mozda ce nesto postici kod svojih malobrojnih i zagrizenih pristalica.ako mu i oni poveruju.

    1. Pa sto ne dodje onda? Navodno je mnogo dobar u sahu,“vrhunski sahista“ lako ce ga dobiti.A da, fer borba, borba jedan na jedan,bez deset pomagaca, nije namesteno-ne ide,ne moze, takve borbe Vucic ne vodi

    2. Tesko je izjednaciti se sa predsednikom. Malo ko moze takvo dno da dohvati.

    3. Vazno je da ti nisi naivan i da bezrezervno verujes tvom duhovnom vodji?

  2. Baš kad odlučim da se više ne javljam, Boško Obradović nešto uradi da jednostavno moram reći ON JE JEDNA VELIKA BENA.
    Uvjeren sam da su gradani Srbije pametni i da će na prvim izborima u Srbiji prepoznati ovakve bene i neće za njih glasati. Tako će ih jednom zauvijek izbrisu s političke scene u Srbiji.

  3. A kako bi bilo da se obojica zaigraju kao klovnovi u cirkusu ? Za bolje nisu, ni ovaj DB „opozicionar“ i huligan vučić.

    1. Oni imaju sator a kako bi bilo dobro za tebe da bar malo nesto razumes?

  4. Cuvaj se Boskić. Aco i bez kraljice pobedjune… tesko ce mu biti ali ce pobediti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.