Obradović: Kasno je za pregovore o izborima

Ostavite komentar


  1. Čak ni odlagnjem izbora za jesen sledeće godine ne biste ništa postigli. A onome ko nema dovoljno jaku podršku građana, svaki izbori će biti nazvani krađom. „Ko gubi ima pravo da se ljuti“, kaže se. To će biti slučaj i sa vama.

    1. A ko izgubi sendvic i posao jel ce se i taj ljutiti? Naravno nakon sudskog procesa koji ce obuhvatiti i botove rezima.

      1. Jel to misliš na 650 sudija koji su u jednom danu izbačeni sa posla 2009.godine,a dovedene partijske sudije,pa im država morala da plaća odštetu zbog žutih?Sendvičare i sendviće imaš na Rektoratu,požuri.

      1. potpuno je nebitno da li opozicija može ili ne može dobiti izbore. bitno je da konačno dobijemo poštene izbore na kojima svi imaju jednaku šansu pa kad na takvim izborima neko pobedi niko mu ne može ništa prigovoriti. ovako ćemo imati diktatora koji sam određuje koliko će dobiti na izborima pa dok vama botovima ne dođe u glavu.

  2. Vremena ima dovoljno ali moraju nekako sakriti cinjenicu da nemaju glasaca ni za cenzus.Bojkot je sjajan izgovor da to sakriju.

  3. U ovoj situaciji dogovor i konsenzus svih stranaka je neophodan, a sve radi stabilnosti Srbije. Upravo opoyicija koja je ucestvovala na svim izborima pod ovim zakonom sada protestuje. Mislim da se njihov strah i nezadovoljstvo ogledaju u niskom rejtinku koji je nesumnjiv.

  4. Sns botovi i sns ovce se tese “ kojekakvim „naivno glupim objasnjenjima da im “ bojkot “ ne predstavlja , bar javno , nikakav problem ali “ vatra iz svih oruzja “ i iz svih pozicija je usmerena na “ bojkot “ Da ih utesim da bojkota nece biti kao ni GLASNJA …. ne izbora… vec glasanja
    U OEBS – u odlicno poznaju takve metode ( nije sekta izmislila vrucu vodu ) pa nece ucestvovati u takvoj farsi , pa ce Aca da “ pojede “ svoje skupe patike i dzentlemenski “ odobri “ normalne izborne uslove( bez kampanje funkcionera odnosno …njega ….uz pustanje “ niz vodu “ Pinka i Rts-a ) i sekta , sa ovim botovima , nestaje sa politicke scene Republike Srbije

  5. Obradovic samo izmislja razloge zbog kojih nece na izbore jer zna da nema podrsku naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.