Obradović: Koliki je dug Đukanoviću?

Ostavite komentar


  1. rama milo vucic …albanija dogovor pod prismotrom gazde i dobijena naredjenja ocigledno :
    prvo sporni zakon izglasavaju Milogorci uz vucicevo i srpsko cutanje i politicko i javno… vide teren i primene ga na Kosovu ako lako prodje uCG … dok ce crnogorci siptari da dolaze d arade u Srbiji i dobijati pravo glasa a mi cemo jedva cekati d anasu decu posaljemo sto dalje iz Srbije…Zato treba svi da izadju na izbore i glasaju za koga hoce jer Vucicevi ce svi do jednog izaci i pokrasce jos barem 10% glasova … Samo ogroman izlazak na biralista ce dovesti do toga da dodje vlast okja ce pohapsityi sve kriminalce koji su radili na stetu srbije ma ko oni bili !!!!

  2. Jedini političar za koga se zna da je krao od manastira si ti Veseljko,a osim toga,letos si bio lepo primljen u C.G. na odmor od tog istog zlog Djukanovića.Što se tiče nečije “agenture“,pa Veseljko,ti se krišom uvlačiš u američku ambasadu,da te niko ne vidi,pa bi bilo lepo da nam sve to i obelodaniš,od manastira do ambasade…

    1. Pa sta ce?
      Tvoj Aca i Milo drze i postansko sanduce na americkoj ambasadi, vidi i siroti Obradovic da dok americke gazde ne ‘namignu’ ostace nam tvoji miljenici za vratom i ‘pod gusom’, … vo-vijeki-vjekov?!
      Zato mu i nije mesto drugde nego u americkoj ambasadi, krisom ili kao ovi tvoji – na glavna vrata!!!
      A Milo, koliko je poznato, isto tako lepo docekuje i Putinove Glavonje, … kao da nije u NATOu, a i Crnog Djavola ce, samo alo mu to donese jos godinu-dve vlasti na one tri banke koje je preziveo.

    2. Zamljace, tebi sendviči bas lose uticu na moždane celije, ne zna se koje vise jadan ti ili tvoj glupi komentar!

      1. Stole,Stole…ne jedi lajna kad imaš burek za 100 dinara.Znaš ti ono “Stnle-vole“?

    3. Nemoj više da skupljaš informacije po stranačkom glasilu (Informeru).
      Netačne su.

    4. Ti botu si najpetniji kad ćutiš.Sad je Obradović kriv što niti luk jeo niti luk miriso.Svima je jasno da Milo Vučića zbog nečega ima u šaci.

  3. Tako ti je to Obradovicu.
    Ako Milo nije konvertirana pseudo komunjara a Vucic seseljev cetnik-pocetnik iz ranih devedesetih, … eeee, onda ces ti morati da budes ‘Fasista’ svidjalo ti se to ili ne, kada si vec svesno odlucio sa se uhvatis za vrat sa mentalno i moralno defektnima, …

  4. Poenta je sto za ovih godinu dana setanja ljudi(strasno) niko od poglavica nije rekao: Hej, resicemo odmah nesto, npr. Krov nad glavom i/ili nesto drugo, bilo sta iz gomile 30-ogodisnjih nagomilanih problema gradjana, nesti sto iziskuje samo povlačenje zakona…neee, to njima nikako ne ide u prilog, ne bore se oni za nas nego za sebe…njima sve ovako baš odgovara, samo da ove pomere iz fotelja.

  5. Kumunsti su nekad rekli glup narod silna drzava …..cinimise da se to odelotvorio vise puta …..

    1. Pa kako će da znaju kad to ne puše u duplomi koju su kupili,a i ništa ne čitaju osim informira,alo i gledaju pink i hepi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.