Obradović: Krivična prijava protiv Vulina zbog izjave o razgraničenju

Ostavite komentar


  1. Obradovicu, valjda se krivicna prijava podnosi protiv nalogodavca i motivatora, u cije ime Vulin laje?
    I moja Baba moze da trazi razgranicenje sa Siptarima, ali ni ona, kao ni Vulin nece nista potpisati u Briselu, …

    Ali Vucic hoce!

    1. Slazem se. Samo, ne samo nalogodavca i motivatora vec i nekoga ko je ovu ideju prvi javno promovisao, a zatim mimo ustava i bez saglasnosti Narodne skupstine na osnovu nje vodio konkretne pregovore sa Albancima. Tako da ova krivicna prijava dolazi i sa zakasnjenjem i masi glavnu adresu. Da i ne govorimo o tome da krivicno goniti Vulina, koji je jasno marioneta, a ostaviti po strani njegovog gazdu koji je sve ovo zakuvao, zaista podilazi gazdinom uobrazenju da za njega zakoni i ustav drzave ne vaze vec vaze neka druga, posebna pravila. Pravda za Vulina!

  2. Polako sa sudskim tužbama njega treba prvo tužiti šefu vlade jer nezna gde su granice zemlje čiji je značajan ministar ,a onda i glasačima koji sigurno nisu glasali za takvu neznalicu.Inače i ja sam za razgraničenje sa Albancima mislim za učvršćivanje granice koja je još u prošlom veku bila vrlo porozna to jest prolazna.Pa oni čiji su preci to iskoristili i uselili se u tudju zemlju mogu lepo da odu u zemlju svojih predaka,a usput i da povedu one kojima se Srbija ne dopada.I eto jedinog pravednog razgraničenja.A Kosovo je srpsko i po zakonu i po grobovima naših predaka,i spomenicima svake vrste.

    1. Ja predlažem gospodine Živiću da mi prije razgraničenja date trećinu vaše imovine ili čak i cijelu imovinu a vi polako, staloženo i evropski prihvatite. Još i najbolje platite mi kredit koji imam da me ne opterećuje kada počnem da uređujem taj novi i vječni dio moje imovine

  3. Svi znamo cije su to reci i ko opipava puls gradjana. Zadatak koji su nam nametnuli Nemci jednog dana ce morati biti predlozen i od strane Vucica. Fasizam vlasti nad svojim narodom je u jeku. Ustav je jos malo pa spreman za izmene. Veleizdajnici ne odmaraju. Ko izda Kosovo mora biti svestan posledica. Vojvodina se mora cuvati po uzoru Kosova. Pa razmislite sta cete ciniti.

    1. Vojvodina je zadnja federalna jedinica ex-Yu, koja jos nije resila svoj status. Kada se to resi,tada se moze shvatiti da je Srbija napredna i demokratska zemlja. Sa Kosovom je prica zavrsena,samo se svi prave da im to nije jasno.

  4. Znam da nećete objaviti ali da pokušam.
    Ja stvarno ne znam ko je smešniji.
    Ovaj vojnički klovn Woo-leen ili komentatori ovde.
    O kakvom razgraničenju govorite?
    Šta ćete sa Srbima južno od Ibra?
    A ti Živiću…važi, evo odmah.
    Samo kupite nazad nekretnine (srpski: budžake, udžerice, njive i utrine) koje ste Šiptarima prodali za basnoslovne svote i ja ti garantujem da će oni ne samo napustiti Kosovo s tim parama, nego i Balkan, i nikada se neće vraćati.
    Evo, ja lično poznajem bar pet njih koji su se „usrećili“ kupovinom srpske imovine. I veruj mi na reč, prodali bi u pola cene od one koju su platili.

    1. To i jeste ultimativno resenje svih siptarsko-srpskih problema o kojima Brisel ne bi glasno, …
      Podeli im svima pasose-vize, i raseli ih sve po izumirucoj Evropi, bas kao bosanske Muslimane i Hrvate! Jednim udarcem ubijas dve muve!
      Jedino sto za to treba vreme, pa vecina nas to nece docekati, ali sve se odvija u tom pravcu, … ‘profiltriraj ih’, dovedi one najmladje, najpametnije i najvrednije, ostatak ostavi ili da izumru, ili da shvati, … na kraju nece Evropa nikada stici na Balkan, nego ce balkanci u Evropu!
      U bukvalnom smislu, preko aerodroma, sa pasosem u dzepu i torbom u ruci,…

  5. Bosko ce da potpise da li razgranicenje ili ne.Sad kad je udario u pod stalo mu kao Kosova.

  6. Obradovic hoce da skrene paznju sa svojih bahatosti i unistavanja grada na ministra Vulina pa opet pokusava da slaze. Dobro zna da je svakom normalnog gradjaninu nase drzave u cilju da se resi pozitivno pitanje Kosova.

  7. Cudno je da bi Boskic podneo prijavu protiv min. Vulina jer ocigledno da nema pojma da su njegovi pajtosi Jeremic, Tadic i Djilas bili prvi koji su se odrekli Kosova arbitrazom Medjunarodnog Suda Pravde.Glup bio -glup ostao

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.