Obradović: Nema trgovine oružjem bez saglasnosti Vučića; Martinović: Srbija bi bila pod sankcijama

Ostavite komentar


    1. Tanjice, možeš li mi ukratko objasniti ovu tvoju tvrdnju, makar sa jednom tačnom činjenicom, a da to nije, zato što je tata vučić tako rekao.

      1. Ne sekirajte se!
        Bice jos afera, jedna drugu stize…
        Samo, nisam siguran da negativna kampanja, do krajnjih granica, vodi do obaranja vlasti.

    2. Cinjenice su da , vi sns botovi i sns ovce , nemate pojma o strogim obavezujucim pravilima iz oblasti trgovine oruzjem i municijom ali zato “ LUPETANJA “ na tone kao i vas predsednik , on doduse skrece paznju sa “ opasne “ afere a posto ne uzima redovno svoju terapiju ne iznenadjuje me
      Da vas podsetim sns ovce i botovi … dozvole za izvoz ove rentabilno trazene robe daje drzava ( u normalnom svetu ministarstvo unutrasnjih poslova posle provera ) drzavnoj firmi ( obicno je jedna u EU ) koja se bavi izvozom te osetljive robe, na osnovu “ sertifikata o krajnjoj upotrebi „…. najmanja SUMNJA o nekoj nepravilnosti ponistava ugovore jer povlaci sankcije i tu nema “ zavitlavanja “ Zbog samo pokusaja “ sverca “ pa i ucinjenog dela , padaju debele godinre zatvora .U Francuskoj vec desetine godina nema afera sa tom tematikom , mada je Francuska veoma velik izvoznik oruzja iima samo jednog ovlascenog izvoznika koji su visoko obrazovani specijalisti , inzenjeri , visoki oficiri koji rade za ministarstvo odbrane a ne nekakvi postansko muzicki penzioneri sa “ svercerima “ sa crnih listi Usa ili Interpola
      Ova visoko profitabilna afera je uradjena AMATERSKI sa amaterskim nacinom “ laznog “ optuziv

  1. Zašto opoziciji smeta razvoj naše namenske industrije? Razumem želju da dođu na vlast,ali ovako otvoreno raditi protiv interesa države Srbije stvarno treba kazniti ako ne na sudu onda bar na izborima.

  2. Kako taj Martinović izvrće stvari! U celoj tarapani nije reč o ILEGALNOM izvozu oružja- izvoz je verovatno tekao na uobičajeni način -ja prodajem tebi, ti Amerima, oni Arapima a Arapi teroristima- nego o MUVAČINAMA povlašćnih trgovaca, oca ministra idr. na štetu DRŽAVNIH firmi u korist bogaćenja pojedinih privatnika! A tako nešto je morao da odobri samo- Vučić! Da li neko možda može to da pojasni tom Martinoviću?

    1. Taj lepotan ( koji potvrdjuje Darvinovu teoriju) neveruje u ono sto lupeta, a zna se i zasto? Problem je objasniti dezinformisanom, lakovernom, naivnom i neukom narodu? Botove-kretene ne racunajmo?

  3. E, ne verujem da je to dovoljno. Za prave sankcije, odnosno najteze sankcije, kako jih naziva ovaj lepotan, morat cete ponovo da palite tenkove i saljete jih preko grane. Ili neku slicnu glupost. Po vlastitiom izboru, naravno..

  4. To je toliko velika zamena teza da je ni Martinovićeve uši ne mogu sakriti. Radi se o privrednom kriminalu u kome su umešani najviši nosioci državne vlasti nema nikakve veze sa izvozom oružja. Zašto tužilaštvo ne pokrene istragu po službenoj dužnosti? Postoji li istureno odeljenje javnog tužilaštva za Srbiju u Strazburu možda? Trebalo bi.

  5. Ovaj došljak od preko Drine, se mnogo uzbuđuje! Zna da će i njedgov doktorat biti ispitan na komisiji o univerzitetskoj dostojnosti. Zajedno sa gebelsovštinom kojom zasipa javnost Srbije.

  6. Glavno pitanje je: Da li je, i ko je i koliko OPLJAČKAO namenske industrije u Srbiji?

  7. Predsednik je izasao sa konkretnim dokazima da Srbija nema nikakve veze sa isporukom mina Ukrajini kako navodi opozicija. Cime su uhvaceni u jos jednoj od mnogih lazi koje plasiraju, zeleci da nanesu stetu i naruse ugled Srbiji u svetu.

  8. Garant kredita strnkama fizicka i pravna lica? Pa ako banka od njuh naplati dug, ispada da su finansirali stranku suprotno odredbama Zakonq o finansiranju politickih stranaka! Poreska, tuzilastvo nista?..… a zasto ocekuju da gradjani postuju zakone kada ih stranke ne postuju?! Znaci finansiranje SNS isto kao i DS i SPS, sve nezakonito….e moj narode….

  9. Sada je svima jasno sa kakvom zlobom i zavišću propali opozicionari kritikuju izvoz oružja. Zavadili bi nas sa celim svetom radi jeftinih političkih poena. Krivo im je što je Srbija napokon stala na svoje noge sa razvijenom privredom između ostalog i namenskoj industriji i proizvodnji oružja. Da nećemo možda kao oni da rasprodajemo po bagatelnim cenama sve od tenkova do ručnih pacača. Dok su bili na vlasti sve su rasprodali a sada kritikuju one koji proizvode najmodernije naoružanje. Licemeri jedni.

    1. Niko ne kritikuje izvoz, naprotiv pozdravljamo ga, li kritikujemo izvlacenje novca preko privatnih firmi blislih SNS-u jer je to pljacka! Ili je matorom Stefanovicu tek u penziji proradio preduzetnicki duh, i bas z trgovinu oruzjem? Znas li jos nekog takvog?SDPR je drzavna firma za prodaju oruzja i najnizim je granama u istori zbog pljacke namenske! Krusik i Oruzje posluju sa ogromnim gubicim, samo niko ne sme da ih tuzi i gurne u bankrot! Dakle ne posluju pod trzisnim uslovoma vec pod zastitom drzave, tako da ne znam o kom uspehu pricas! Eto neka plate dugove kada su uspesni, moze?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.