Obradović: Niko ne može sam protiv Vučića

Ostavite komentar


  1. Vucic je updejtovao program patriotizma. Niste primetili? Vi ste zastarela verzija. Kao Windows 1389. Svaka tehnicka podrska administratora je odavno prestala, kako u Srbiji tako i u svetu. Cak i u Vulinovom Srpskom svetu sa crnogorskim izlazom na more, bez Kosova i sa glavnim serverom u Republici Srpskoj. Tuzno je gledati sta vam radi neko takav kao sto je Vucic. Sto ne odete da razbijete neku tribinu Pescanika ili slicno? Tu ste dobri.

  2. Bravo Obradoviću, eto da nešto pametno i ti kažeš!

  3. Zar ovoj Obradovićev apel o jedinstvu opozicije i nastupu na izborima nešto već davno viđeno? Naravno da jeste, a naravno i znamo kakav to na kraju ima epilog.

    1. A mozda je bolje pitanje,koji je ovo po redu pokusaj ujedinjenja???

  4. Covek koji je dobio 1 odsto na prethodnim predsednickim izborima bezmalo kandiduje sebe ponovo za iste izbore govoreci neke racunice koje su na nivou fiks-ideje. Pritom, program Dveri iznad desnice i levice, cim to neko kaze to je pouzdan simptom da je desnicar samo je neverovatno da misli da iko ko nije desnicar ce glasati za njega. Pitanje je sta su DJilas, Jeremic i on uradili za ovih koliko godina da ugroze ovu vlast, Bezmalo nista. Cak vrlo malo u opozicionoj javnosti je suvislih zamisli. Stalno te infantilne mantre da se opozicija ujedini, a pitanje je sta s tim kad se ujedini, sta ce se dobiti, pojavno ce izgledati ozbiljnije i sta s tim sto ce izgledati ozbiljnije da li ce biti ozbiljniji, ja mislim da nece. Pritom,to nije prakticno moguce, zato sto opozicija kao opozicija ne postoji, nego postoje delovi opozicije koji su prirodno sebi bitnije od drugih delova opozicije i same ideje opozicije. Ja im to cak i ne zameram sto nisu ujedinjeni. Niti je neophodno da bude jedan kandidat za predsednika, pritom znajuci da se dobija 100 hiljada Evra za kampanju, logicno je da ce iz citave opozicije biti tri ili cetiri kandidata. Ono sto ne razumem je izgovor za to sto nema jos kandidata je da ce tabloidi napisati sve najgore o njima kada objave kandidaturu. Kako natpisi u tablodima vlasti, smanjuju opozicionim kandidatima broj glasova,kao da iko ko je protiv vlasi cita njhioba glasila i jos im veruje . Pa kako je onda Jankovic imao 16 odsto.

  5. Sve je pogresno…od nacina izrazavanja do odabira coveka…Niko nikome ne zeli nista lose…ali dosta svog tog ludila….

  6. Ko je taj ko ce ujediniti opoziciju, kada su svi opozicioni lideri isti vise od decenije, i to nisu uspeli da urade do sada?

  7. И да се удружиш са Ђиласом и Јеремићем не би могао да победиш ни Белог Прелетачевића,а камоли Вучића!!!

  8. Nije tacno!!! Niki od vas koji sebe nazivate opozicijom ne moze ,to je tacno ali,postoje ljudi za razliku od vas i vucica koji mogu i koji su posteni samo da se gradjani odazovu glasabju bar 97%

  9. Ovaj ‘ladno priznade da je Vučić jači od svih njih iz tzv. opozicije. Šta hoćete onda DOS-2? Teško će vam to uspeti sve dok ima onih koji pamte DOS-1.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.